Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Γ ιουβαρλάκια : πρόκειτε για μια πολύ ιδιαίτερη ελληνική συνταγή. Είναι συγγενικά με τα κεφτεδάκια αφού περιέχουν κιμά , κρεμμύδια και μυρωδικά. Περιέχουν όμως[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ Ενα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤι σας έχω? τα ωραιότερα ριζότο με Άρωμα Χριστουγέννων! Μοσχοβολιστά ριζότο με κάστανα με ρόδι με κουκουνάρι! Με πολλά άλλα υλικά που θα σας ξετρελάνουν! 4[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕίναι ο πιο δυνατός συνδυασμός για εσένα που το έχεις πάρει απόφαση να κρατήσεις τη νηστεία! Το ρύζι βοηθά τον οργανισμό να απορροφήσει περισσότερο σίδηρο από[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο risotto al limone έρχεται να μας θυμίσει τη μαγεία της απλότητας που εκπροσωπεί η Ιταλική κουζίνα, με βάση συνθέσεις που δημιουργούν γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜε τη γειτονική μας Ιταλία μοιραζόμαστε πολλά στοιχεία, τόσο πολιτισμικά, ιστορικά, αλλά και σε θέματα ιδιοσυγκρασίας και τελικά γαστρονομίας. Τα φρέσκα υλικά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Γευστικό φαγητό θαλπωρής που το έχω συνδέσει με τον χειμώνα. Ανακατεύεις πάνω από το μάτι της κουζίνας και ζεσταίνεσαι. Ανακατεύεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 350γρ. καρέ από αρνάκι χωρίς λίπος, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 κουταλιές μουστάρδα Ντιζόν, ½ γλ. κρασί Μαδέρα, ½ φλ. σκούρο ζωμό κρέατος, λίγο παντζάρι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά Για τα μπιφτέκια: 1 μεγάλο μήλο καθαρισμένο και τριμμένο στη χοντρή μεριά του τρίφτη 1 μέτριο κρεμμύδι 1 φλ. ανάμεικτους ξηρούς καρπούς ανάλατους και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ Ενα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά λάχανο | ρύζι αρμπόριο | γαρίδα | κρόκος Διαφημίσεις 150 γραμ. γαρίδες 1 σφηνάκι ξίδι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια όποιον έχει βαρεθεί -μα δεν θέλει να αποχωριστεί-τον κεφτέ,τον τηγανητό...και αγαπά να τρώει το ριζότο... ΥΛΙΚΑγια τα κεφτεδάκια:500 γρ. κιμά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Το σπανακόρυζο στοίχειωνε συχνά στην παιδική μου ηλικία, καθώς ήταν το φαϊ που αντιπαθούσα περισσότερο απ' όλα! Το φτιάχναμε δε συχνά στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα νόστιμο και αρωματικό ριζότο μαγειρέψαμε σήμερα, που θα αρέσει ακόμα και στους πιο δύσκολους! Ιδανικό για να συνοδεύσει όλα σχεδόν τα κρεατικά σας, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα | 12 αμπελόφυλλα 40 γραμμάρια φέτα 600 ml ζωμό κοτόπουλου 30 ml λευκό ξηρό κρασί 200 ml ζωμό μοσχαρίσιο 10 γραμμάρια ταχίνι 1/2 λεμόνι 100 ml[...]
Πηγή: sidagi.gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookγια το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 φλιτζ. ζωμός βοδινός ½ κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: cooklos.gr800 γραμ χοιρινό φιλέτο καθαρισμένο 5 γραμ άνηθο 5 γραμ μάραθο 5 γραμ θυμάρι 200 γραμ ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 200 γραμ κρεμμύδια ψιλοκομμένα 12 αμπελόφυλλα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Το σπανακόρυζο στοίχειωνε συχνά στην παιδική μου ηλικία, καθώς ήταν το φαϊ που αντιπαθούσα περισσότερο απ' όλα! Το φτιάχναμε δε συχνά στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr