Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Υλικά συνταγής 1 γαλοπούλα περίπου 3 ½ κιλά 60 γρ βούτυρο 60 ml κονιάκ Για τη γέμιση και το γαρνίρισμα 60 ml ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τριμμένο 60 γρ. ρύζι 60 ml[...]
Πηγή: icookgreek.comΣυστατικά 1κιλό μοσχάρι σε κομμάτια Λάδι 4φέτες μπέικον ψιλ/νες Αλατοπίπερο 1/4φλ.κονιάκ 1φλ.κόκκινο κρασί 2φλ.ζωμός κρέατος 1/2φλ.χυμός ντομάτας[...]
Πηγή: zannetcooks.comΝόστιμο το μοσχαράκι μας και γιορτινό! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Όλες οι συνταγές 1,5 κιλό[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνα εντυπωσιακό, νόστιμο και γιορτινό φαγητό που το φτιάχνω κυρίως το χειμώνα και όχι μόνο τις γιορτές. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 κιλό μοσχάρι νουά- σπάλα καλά σιτεμένο, κομμένο σε κομμάτια 500 ml κόκκινο κρασί 10 δαμάσκηνα 10 βερύκοκα 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 2 μεγάλα καρότα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κομμάτι μοσχάρι 1 πατάτα 1 γλυκοπατάτα 1 καρότο 1 μήλο 2 δαμάσκηνα 2-3 κ.γ. ελαιόλαδο Οδηγίες 20' Βράζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολακι ή στον ατμό.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1000 γρ. κρέας βοδινό για βραστό σε κύβους 1-2 εκ. αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο 1 κ.γ. κανέλα 1/2 κ.γ. τζίντζερ 1 κ.γ. κύμινο 1 μικρή καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίχα σκοπό να ανεβάσω ένα ποστ καινούριο πριν έρθουν οι γιορτές αλλά δεν το πρόλαβα. Δεν πειράζει όμως είμαι σίγουρη πως θα βρείτε κάτι να φτιάξετε από τις[...]
Πηγή: foodjunkie.eu1 ενιαίο κομμάτι κόντρα μοσχαρίσιο γύρω στο κιλό 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1/2 κρεμμύδι 150 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας κομμάτι 200 γρ. απυρήνωτα δαμάσκηνα[...]
Πηγή: argiro.grΑκου να μαθαίνεις....'' Η Μαυροδάφνη είναι ταυτισμένη με την σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κρασιού, από τότε που, λίγο μετά τα μέσα του 19 αιώνα, ο Γουσταύος[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.gr16/2/14 Μοσχαράκι κατσαρόλας με πλευρώτους και δαμάσκηνα, ήταν το κυρίως πιάτο για την ημέρα των ερωτευμένων. Και αυτό με μια μικρή καθυστέρηση γιατί θεωρώ[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο 2 κ.γ. κανέλα 1 κ.γ. τζίντζερ 2 κ.γ. κίμινο 1/4 κ.γ. κουρκουμά 2 πιπεριές τσίλι 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜοσχαράκι κοκκινιστό, μία συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4-5 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ??[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά 1 πακέτο (850 γρ.) φύλλο σφολιάτα 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος και χοιρινός ανάμεικτος 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ αποχή μου από την κουζίνα κράτησε ακριβώς μια εβδομάδα. Εκτός από τα μελομακάρονα που έφτιαξα, μέσα στην κουζίνα μου για μια εβδομάδα δεν ψήθηκε παρά μονάχα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες 2 κουτ. σούπας αλεύρι Αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜοσχαράκι με δαμάσκηνα Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 μεγάλο καρότο 1/3 κούπας ελαιόλαδο 1 νεροπότηρο κρασί ημίγλυκο 300[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό μοσχάρι (χτένι σπάλας ποντίκι ή ουρά) κομμένο σε μπουκιές 2 κ.σ. αλεύρι 8 κρεμμύδια στιφάδου 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε χοντρές φέτες 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.grυλικά 1 1/2 κ. ουρά βοδινή, κομμένη απο τον κρεοπώλη σε φέτες 250 γρ.καπνιστή πανσέτα, σε χοντρή φέτα 300 γρ. ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 3 μεγάλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά : 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια Λίγη σάλτσα τομάτας pumaro Δάφνη 3 φυλλαράκια Λίγη κανέλα και λίγο γαρύφαλλο (σκόνη), λίγο αλάτι Ενα[...]
Πηγή: greekcook.gr