Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά: 1 1/2 κιλού κατσικάκι ή αρνάκι (ωμοπλάτη ή μπούτι) ελαιόλαδο Μαρινάδα 2 1/2 κούπας (570 ml) γάλα γίδινο ή πρόβειο 1/2 κούπας (120 ml) μέλι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami700 γρ. φιλέτο γαλοπούλα 1/2 κούπα ρύζι 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 300 γρ. κιμά 400 γρ. κάστανα βρασμένα 200 γρ. αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, χουρμάδες) 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα του Χούμπλικ Μέρος 1οΣας παρουσιάζουμε το 1ο μέρος από την περίφημη “παράλογη χημική δίαιτα” του Χούμπλικ. Ελάχιστα γνωρίζουμε[...]
Πηγή: greekouzina.grΧημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα του Χούμπλικ Μέρος 1οΣας παρουσιάζουμε το 1ο μέρος από την περίφημη “παράλογη χημική δίαιτα” του Χούμπλικ. Ελάχιστα γνωρίζουμε[...]
Πηγή: greekouzina.grΧημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα του Χούμπλικ Μέρος 1οΣας παρουσιάζουμε το 1ο μέρος από την περίφημη “παράλογη χημική δίαιτα” του Χούμπλικ. Ελάχιστα γνωρίζουμε[...]
Πηγή: greekouzina.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα του Χούμπλικ Μέρος 1οΣας παρουσιάζουμε το 1ο μέρος από την περίφημη «παράλογη χημική δίαιτα» του Χούμπλικ. Ελάχιστα γνωρίζουμε[...]
Πηγή: greekouzina.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comPost Views: 190 Η σύνθεση ενός μενού πιστεύω ότι μοιάζει με μια μουσική παρτιτούρα, όπου η κάθε νότα δένει αρμονικά με την επόμενη. Σου προτείνω 4 ιδανικούς[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΥλικά (για 6 άτομα) 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 κιλά αρνί, 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 1 φλ. χουρμάδες (φοινίκια) χωρίς κουκούτσι, 4 κουταλιές σούπας μαϊντανό, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΕκ πρώτης, η συνταγή 8α μπορούσε να υπάρχει σε βιβλίο του εγκληματολόγου συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά. Στην κουζίνα, για παράδειγμα, της Δόνα Τερηδόνα μαζί με[...]
Πηγή: pandespani.comΤα Mince Pies είναι το κλασικό γλυκό των Χριστουγέννων για τους Βρετανούς, στην ίδια λογική που εδώ έχουμε τους κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Έχουν αρκετή[...]
Πηγή: caruso.grΣυνεχίζουμε τις προτάσεις για χριστουγεννιάτικα πιάτα με κυνήγι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χαρακτηριστικά άπαχο και σκούρο, το κρέας από τα κυνήγια χρειάζεται[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας κατάλογος 10 συνταγών που χρειάζονται μόνο δύο υλικά με φωτογραφίες, ποσότητες και οδηγίες παρασκευής! Χουρμάδες + Βούτυρο Καρύδας = Κουλουράκια χωρίς[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΧάρη στη νοστιμιά τους, τα μαγειρευτά έχουν ξεπεράσει το ζήτημα της προέλευσης και το γεγονός ότι ξεπήδησαν από την ανθρώπινη πείνα για κρέας και την ανάγκη[...]
Πηγή: pandespani.comΠιλάφι με αρνί και ξηρούς καρπούς Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό αρνί[χωρίς κόκκαλα] 2 κρεμμύδια 500 γρ. ρύζι μπασμάτι 150 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα 50 γρ. ξερά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία φανταστική συνταγή της για ένα μαγευτικό γουρουνόπουλο. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία : 1 ώρα Ψήσιμο 4,5 ώρες περίπου ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣτο εορταστικό μας τραπέζι όπως σας έχω ήδη πει το κυρίως πιάτο μας ήταν το ψαρονέφρι με δαμάσκηνα και σιρόπι ροδιού. Με δαμάσκηνα έχω ξανά μαγειρέψει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αρνί Διαφημίσεις Το ¼ του αρνιού, από το πάνω μέρος (από το λαιμό μέχρι εκεί[...]
Πηγή: toarkoudi.gr