Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Για 2-4 άτομα 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στον τρίφτη 1 αυγό 1 κουταλιά του γλυκού ξερός κόλιανδρος σε σκόνη 2 κουταλιές της σούπας φύλλα φρέσκου μαϊντανού,[...]
Πηγή: sidagi.grΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 1/2 φλ. φάβα (κίτρινη ή πράσινη, που είναι πιο μεγάλη και θέλει ένα 8ωρο μούλιασμα) 1 1/2 φλ. ψίχα ψωμιού (ή τριμμένο παξιμάδι) 2[...]
Πηγή: yumyum.grΑυτό το πιάτο το δοκίμασα στην Κωνσταντινούπολη. Θυμάμαι πως ζητούσα επίμονα από τον ξεναγό, να βρει τρόπο να μάθει την συνταγή. Το αποτέλεσμα ήταν να βγει από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜέσα στο ζοφερό καταχείμωνο, κάποιες αχτίδες χρωματιστού φωτός διακρίνονται υπό τη μορφή των πανέμορφων γκρέιπφρουτ, λεμονιών, κλημεντίνων , και πορτοκαλιών.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΘεωρείται κλασική ιταλική σάλτσα για ψητά κρέατα και ψαρικά. Στην πραγματικότητα μοιάζει να έχει τις ρίζες της στη Μέση Ανατολή, όπου συνήθιζαν να συνοδεύουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε το κινόα είχαμε ασχοληθεί πριν 3 μήνες περίπου όταν και το πρωτοχρησιμοποιήσαμε στη μαγειρική μας (η συνταγή με όλες τις λεπτομέρειες γι' αυτό βρίσκεται εδώ[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 700 γραμ. αρνάκι γάλακτος (το ψαχνό, όχι κοκάλα) χυμό από 2 πορτοκάλια 1 κουτ. σούπας κύμινο 1 κουτ. σούπας κόλιαντρο λίγο δυόσμο λίγο[...]
Πηγή: greekcook.grΔιάσημη γεωργιανή λιχουδιά... Η Γεωργία φαίνεται πως φημίζεται για τα γεμιστά ζυμαρικά της. Ένα από τα πιο φημισμένα είναι το Khinkali, πουγκάκια με γέμιση[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html