Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Υλικά Υλικά για τη ζύμη 750 γρ αλεύρι σταρένιο νερό όσο τραβήξει σάλτσα Καβρουμά με το λίπος του 150 γρ καλαθάκι Λίμνου 3 κουταλιές φρέσκο βούτυρο και[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 1 κιλό μοσχάρι (ελιά) 100 ml πετιμέζι 3 ντομάτες Ελαιόλαδο 400-500 ml νερό 1 στικ κανέλας 1 κρεμμύδι Θυμάρι Αλάτι Πιπέρι 1 χούφτα καρύδια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕύκολη σπιτική κέτσαπ! Έχουμε ώριμες ντομάτες;;; σε λίγη ώρα έχουμε έτοιμη κέτσαπ!!! Υλικά για 1 κιλό κέτσαπ 3 κιλά ντομάτες 1 ξερό κρεμμύδι 3 πιπεριές[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΈφτασε η εποχή για τα κυδώνια και το πετιμέζι, ευκαιρία να φάμε ένα γλυκόξινο σοφιγάδο. Μοσχάρι, λοιπόν, πετιμέζι, λίγο ξύδι και κυδώνια, το φαγητό έλκει την[...]
Πηγή: bostanistas.grΠέρασε πάνω από ένας μήνας από την τελευταία μας συνάντηση ! Μην νομίζετε πως σας ξέχασα... λόγοι ανωτέρας βίας με κράτησαν μακριά σας. Όλο αυτό τον καιρό[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grMUALLE (ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ) Το mualle (μουαλέ) είναι ενα ιδιαίτερα εύγευστο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Ασυνήθιστο πάντρεμα της μελιτζάνας με τις φακές,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔεν γινόταν πάντα έτσι την Τσικνοπέμπτη. Δεν κλείναμε τραπέζι μόνο και μόνο για να φάμε έξω. Πηγαίναμε συγκεκριμένα για κοψίδια. Σε κάποια απόμακρη γειτονιά.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν ήμουν μικρή, ο παππούς μου είχε σε κάποιο χωράφι μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές και σε κάποιο άλλο αμπέλια. Η χρήση φρούτων σε κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤρυφερά κομμάτια μοσχάρι, απολαυστικά κάστανα δένουν σε μια γλυκιά σάλτσα από πετιμέζι! Σέρβιρέ το με απολαυστικά ζυμαρικά. Μια συνταγή που πρωτοείδαμε[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτην εποχή τους κυδώνια πετιμέζι, οπότε είπαμε να φάμε ένα σοφιγάδο. Το φαγητό έλκει την καταγωγή του από τη Λευκάδα, το έχω δει πριν πολλά χρόνια σε εκπομπή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο σοφιγάδο είναι ένα πολύ παλιό φαγητό της χώρας μας. Έχει την καταγωγή του από την εποχή της ενετοκρατίας και διαθέτει μια ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά παϊδάκια αρνίσια ή κατσικίσια γάλακτος 70 ml πετιμέζι 50 ml ελαιόλαδο 50 ml ξύδι μπαλσάμικο 3 κουταλιές της σούπας πικάντικη μουστάρδα 1 κουταλιές της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Donkey & The Carrot είναι η απόδειξη πως η κουζίνα και η μαγειρική δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Συνταγές από εσάς για εσάς, με λεπτομερή περγραφή και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΧρόνια Πολλά! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα και να ευχαριστηθήκατε καλό φαγητό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είσαστε σκασμένοι; Εγώ πάντως ναι, αν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 10 άτομα 10 τεμάχια κότσι 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 200 γρ. πετιμέζι 100 γρ. μέλι 1 δέσμη θυμάρι 500 ml μπίρα 200 γρ. ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 12 παϊδάκια αρνίσια, καθαρισμένα από το περισσό λίπος τους, 1 κουταλάκι φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι, ελαιόλαδο για ράντισμα, 1 φλ. φρέσκο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Κρέας 2 Κρεμμύδια χοντροκομμένα Σκόρδο Πετιμέζι Ξύδι Κυδώνια Λάδι Αλάτι Πιπέρι Δεντρολίβανο Πελτέ ντομάτας με νερό ΕΚΤΕΛΣΗ Σε μια[...]
Πηγή: megatv.com/cook