Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Η συνταγή της μανας της φίλης μου, της Κυρίας Μπερναμπεου που την Αλμερίαν της Ισπανίας. Θέλεις 10 γαρίδες καθαρισμένες 200 γρ. Καλαμάριν τριφερόν, η χραπόδι[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΥλικά : Αν και το σαφράν είναι ακριβό, χρειαζόμαστε μπόλικο για το πιάτο αυτό. 250 γρ. χτένια 200 ml ξηρό λευκό κρασί 50 γρ. ασκαλώνια ψιλοκομμένα 100 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.grΣυνήθως όταν χρειαζόμαστε ένα συνοδευτικό για τα κρέατα ή τα ψάρια που ψήνουμε στη σχάρα ή ακόμα και για ορισμένα φαγητά κατσαρόλας, φτιάχνουμε ένα απλό λευκό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]
Πηγή: caruso.gr5 φλιτζανάκια του ελληνικού ρύζι για πιλάφι σπυρωτό 3 + 1 γεμάτες κουταλιές της σούπας μαργαρίνη 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕνα πιάτο για λεπτούς ουρανίσκους ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Κρεατικά Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 1 κουνέλι (περίπου 1.200[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΨάχνοντας έναν διαφορετικό τρόπο να φτιάξω τις πατάτες μου και να συνοδεύσω το κρέας μου αυτή τη φορά, βρήκα αυτή τη συνταγή του Μαμαλάκη. Την επέλεξα γιατί[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: ½ κιλό σπαγγέτι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές πάπρικα ½ κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος Εκτέλεση: Βράζουμε τα[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΑπαραίτητο στην βορειοαφρικάνικη κουζίνα, το κουσκούς. Ιδιαίτερα αγαπητό στο Μαρόκο όπου το αρωματίζουν με σαφράν αλλά και στην Τυνησία που το ανακατεύουν με[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr