Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά: 4 λουκάνικα (δοκιμάστε τα λουκανικα Μυκόνου Nikas με θρούμπι και ρίγανη) 6 πατάτες μετρίου μεγέθους 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 2 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: greekcook.grΕφέτος η κόρη μου τα γενέθλιά της τα γιόρτασε μαζί μας στην Ελλάδα. Ανέλαβε την κουζίνα και πήρε από όλους συγχαρητήρια για τις συνταγές της. Τα μπιφτέκια που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠήγα για πρώτη φορά στην Πόλη όταν ήμουν στο γυμνάσιο ακόμα και αυτό το ταξίδι μου έχει μείνει στην μνήμη σαν όνειρο. Θυμάμαι ομίχλη, ατμόσφαιρα και μαγεία[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ · ΟΡΕΚΤΙΚΑ (ΖΑΜΠΟΝ, ΣΑΛΑΜΙ, ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΟΥΤΙΟΥ, ΕΛΙΕΣ, ΒΙΤΑΜ, ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΚΛΠ) ·[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΧιουνκάρ μπεγιεντί (μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας) Χιουνκάρ μπεγιεντί ( τουρκ. hünkâr beğendi ) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας , το οποίο[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr2 χοιρινά κεφάλια 2 χοιρινές γλώσσες 1 κιλό μοσχαρίσια κόκαλα με μεδούλι 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες ποδιού 1 κ.σ. Αλάτι (λιγότερο ή περισσότερο κατά προτίμηση)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.comΚΟΥΝΕΛΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ (ΤΟΝΟΣ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ) Αυτη ειναι η παραδοσιακη συνταγη απ'οπου πηρα την ιδεα για να παρασκευασω την μοσχαρισια γλωσσα σε κοσερβα .[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 κεφαλάκια από αρνί ή κατσίκι 1 αντεριά 1 φλιτζανάκι καφέ ρύζι γλασέ ή καρολίνα 2 αυγά 2 λεμόνια 1 κύβο βοδινό πιπέρι ελαιόλαδο Οδηγίες Πλένουμε καλά τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr