Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Της πεθεράς μου συνταγή. Είναι τέλεια. Εμείς πάντως δεν περιμένουμε γάμο για να το φάμε. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό ζυγούρι 1 κότα 1 1/2 κιλό 2 νεροπότηρα ρύζι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό ζυγούρι 1 κότα 1 1/2 κιλό 2 νεροπότηρα ρύζι (όχι σπυρωτό) 6 νεροπότηρα ζωμό 2 κουταλιές σούπας στακοβούτυρο 1/2 ποτήρι κρασιού χυμό λεμονιού, αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό ζυγούρι 1 κότα 1 1/2 κιλό 2 νεροπότηρα ρύζι (όχι σπυρωτό) 6 νεροπότηρα ζωμό 2 κουταλιές σούπας στακοβούτυρο 1/2 ποτήρι κρασιού χυμό λεμονιού, αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα κυριακάτικο πιάτο εποχής! Αν η μακαρονάδα της προηγούμενης ανάρτησης είναι ένα πρόχειρο καθημερινό πιάτο, η σημερινή είναι μια από τις καλύτερες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Με αυτή τη συνταγή μου έρχονται στο μυαλό μνήμες και μυρωδιές από τα σπίτια των συγγενών μου στην Κρήτη τα οποία επισκεπτόμουν στις[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr30/11/14 Ζυγούρι κρασάτο για σήμερα στο τραπέζι μας. Προβατάκι από το χωριό μαγειρεμένο στην κουζίνα του ZannetCooks για ένα κυριακάτικο γεύμα, που θα φέρει[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠαραδοσιακό φαγητό της Τρίπολης. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 1 κιλό ζυγούρι (μπούτι) 1\2 φλ ελαιόλαδο 4[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο κοριτσάκι μου η Αχτιδούλα μου αδυνάτισε τώρα τελευταία κι εγώ βρε παιδιά αγαπώ τις παχουλές! Είπα λοιπόν να την περιποιηθώ λίγο περισσότερο και της[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr1.200 γρ ζυγούρι 2 νεροπότηρα ρύζι (καλύτερα 1 καρολίνα και 1 γλασσέ) 6 νεροπότηρα ζωμό(θα βγεί από το κρέας) 2 κουταλίες της σούπας στακοβούτηρο αλάτι 1/2[...]
Πηγή: cooktherapy.gr3 φλιτζ. ρύζι καρολίνα 1 κιλό γίδα ή ζυγούρι 1 μικρός κόκορας ή κότα χωριάτικη 2 λεμόνια (ο χυμός τους) 150γρ. στακοβούτυρο αλάτι πιπέρι Βράζουμε το ζυγούρι[...]
Πηγή: cooklos.grΚοκκινιστό ζυγούρι από μπούτι με κίτρινο ρυζάκι !! Εκτέλεση Βάζουμε το κρέας στη χύτρα με νερό...το ξαφρίζουμε και το αφήνουμε να βράσει με ανοιχτή τη χύτρα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr