Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
1 κιλό μοσχάρι ελιά - χτένι σπάλας 1 κουταλιά μαργαρίνη με βούτυρο 4 κ. σ. ελαιόλαδο 2 κ. σ. αλεύρι 1 κ. σ. γεμάτη πελτέ 1/2 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί 1[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία[...]
Πηγή: cooklos.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κ.σ. αλεύρι 125ml λευκό κρασί 1 κ.σ. βούτυρο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cooklos.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr1 -1/2 κιλό μοσχάρι μπούτι ή χτένι σπάλας κομμένο σε μερίδες 2 κ.σ. βούτυρο Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό χτένι σπάλας μόσχου, ολόκληρο 5 καρότα 30 γρ. βούτυρο αγελάδος 100 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 30 γρ. λευκό, ξηρό κρασί 2 ποτήρια χλιαρό νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦουά γκρα, χτένια και τερίν σε ένα παριζιάνικο μπιστρό στη Saint Dominique. Η θέση: Λίγα μέτρα από τον Πύργο του Αϊφελ, στον αριθμό 139 της ιδιαίτερα[...]
Πηγή: gastronomos.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι ελιά - χτένι σπάλας 5 κ.σ ελαιόλαδο 3-4 κ.σ αλεύρι 1-1/2 κ.σ γεμάτη πελτέ 1/2 φλ.τσ. λευκό ξηρό κρασί 3-4 μπαχάρια 1 δαφνόφυλλο 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr