Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Υλικά 500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, μπράουν ή λευκά 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2 καρότο σε φετάκια 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλιτζ. τσ. καλό κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧθες Κυριακή και με έπιασαν οι προκοπές μου (κάθε φορά που έχω πολλές δουλειές να κάνω και δεν έχω όρεξη ... μαγειρεύω). Είχα ήδη αποφασίσει να φτιάξω το[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜία λαχταριστή πρόταση από τον Ανδρέα Λαγό. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Πατήστε εδώ για να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.grΟι αρχαίοι θεωρούσαν τη ρόκα χόρτο αφροδισιακό αλλά και φάρμακο για τα μάτια. Πίστευαν επίσης ότι προστατεύει τους κήπους από τα βλαβερά ζωύφια και τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ : 800 γρ μοσχάρι σπάλα. 4-5 μικρά κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό 1 1/2 κ.σ πελτέ ντομάτας 700 ml κρασί κόκκινο cabernet 1 κ.σ εστραγκόν 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grυλικά 1300 γρ. μοσχάρι από ελιά, κομμένο σε κύβους 3 πορτοκάλια 750 ml κόκκινο κρασί 200 ml ξύδι 3 μέτρια καρότα 4 κρεμμύδια 6 σκελίδες σκόρδο λίγος μαϊντανός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤην φραγκόκοτα (φαραόνι), την έχω συνδυάσει με μέρες γιορτινές και τραπέζια στολισμένα. Φαγάκι επίσημο και περιποιημένο!! Που έχει φροντιστεί, από την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ : 800 γρ μοσχάρι σπάλα. 4-5 μικρά κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό 1 1/2 κ.σ πελτέ ντομάτας 700 ml κρασί κόκκινο cabernet 1 κ.σ εστραγκόν 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΟι Γάλλοι ονομάζουν 'ραγκού' - ragout - το ψιλοκομμένο κρέας ή ψάρι (ακόμα και τα ψιλοκομμένα λαχανικά)....πρόσφατα, "έπεσε" στα χέρια μου μια ελληνική συνταγή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σαλτσούλα του φαγητού πήζει τέλεια χάρη στο αλεύρι και το κρέας μαλακώνει εύκολα λόγω του κρασιού. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σπάλα σε κύβους 2 ξερά κρεμμύδια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά ένα κουνέλι κομμένο σε μερίδες 2-3 κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες 3 καρότα σε φέτες 5 σκ. σκόρδο, σε φετάκια 1 φλ. τσ. ζωμό κότας 1/2 μπουκάλι κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑναρτήθηκε στις 30/06/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Σως - Dressings Μοσχαράκι με μανιτάρια σε κρέμα γιαουρτιού Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΞΙΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ Τι θέλετε να μαγειρέψω αύριο; Έχω κιμά!!! Και εκεί που η πλειοψηφία αποφάσισε " ταλιατέλες με κιμά " , η μικρή κατέβασε τα μούτρα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΗ αυθεντική σάλτσα μπολονέζ έχει Ιταλική καταγωγή. Η συνταγή της κατατέθηκε στις 17η Οκτωβρίου 1982 από την αντιπροσωπεία της Ιταλική Ακαδημίας Μαγειρικής[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr