wliocvmo | παντζαροσαλάτα συνταγες της παρεας | salata me avocato | νηστισιμα μπουρεκακια με πατατα | απλες συνταγες για σουπες | γλασο βανιλιας για τρουφάκια | ορεκτικα με φυλλο | ορτυκια κατσαρολας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 38 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


lixoudis.gr//ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ (ΣΑΝ ΡΙΖΟΤΟ)

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ (ΣΑΝ ΡΙΖΟΤΟ) ΥΛΙΚΑ: 1κιλο χοιρινο κρεας από λαιμο η΄σπαλα ½ κιλο ρυζι καρολινα 2 κρεμμυδια ξερα ψιλοκομμενα. 2 σκελιδες σκόρδο[...]

Πηγή: mamascook.blogspot.gr
Κρέας με πατάτες «του αλατιού»

Ένα πιάτο «κρέας με πατάτες» ακούγεται βαρετό, όσο θρεπτικό και αν είναι. Και αυτοί που το λένε μπορεί να έχουν και δίκιο. Το σημερινό πιάτο όμως[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΤΖΕΝΟΒΈΖΕ  //  LA GENOVESE

ΤΖΕΝΟΒΈΖΕ Το λαχταριστό πιάτο της φωτογραφίας είναι ένα στιφάδο, που ονομάζεται τζενοβέζε, δηλαδή γενοβέζικο. Το πλήρες όνομα του πιάτου είναι pasta con sugo[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ

ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -800 γραμ. μοσχάρι για μαγειρευτό (ελιά η σπάλα) κομμένο σε μικρά κομμάτια -1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο -2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες[...]

Πηγή: everythingcook.blogspot.gr
Μοσχάρι γάλακτος αυγοκομμένο

Υψηλής τεχνικής και γευστικής αξίας βραστό, από αυτά που αξίζουν να κρατήσουμε στο συνταγολόγιό μας. Διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια. Συνταγή : Χριστόφορος[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Κριτική προϊόντος: βιολογικό κρέας από τους[...]

Όταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ  ♦♦  ATZEM PILAFI

ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
BRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ[...]

BRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μαροκινό ταζίν με αρνί, ξερά σύκα και σουσάμι

Με αυτό το πιάτο δοκιμάζουμε τη σοφιστικέ πλευρά της μαροκινής κουζίνας. Υλικά 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κιλό αρνίσια σπάλα με κόκαλο και 1/2 κιλό χωρίς κόκαλο,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ατζέμ πιλάφι

800 γρ. ψαχνό (ζητάμε κομμάτι για μαγειρευτό - π.χ. μοσχαρίσια ελιά ή σπάλα), σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 - 3 σκελίδες σκόρδο,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Dillkott από τη Σουηδία

2 ½ κιλά μοσχάρι σπάλα ή καπάκι με τα κόκκαλα 1 λίτρο νερό 1 καρότο χοντροκομμένο ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 2 φύλλα σέλινο χοντροκομμένα 1 κουταλιά της σούπας[...]

Πηγή: sidagi.gr
Χοιρινό μαριναρισμένο με γλυκό κρασί (αφιερώνω[...]

Χοιρινό σε μαρινάτα με γλυκό κρασί και γλυκάνισο!!! Όπως έχετε καταλάβει έχω αδυναμία στα φαγητά που έχουν γλυκάνισο. Εγώ τολμώ να βάζω το γλυκάνισο και σε[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Χοιρινό με γιαχνερά

Σε όλη την Κρήτη και ιδικά στην ύπαιθρο και στα χωριά, τα χόρτα συμπεριλαμβάνονται στην καθημερινή μας διατροφή. Εκτός από τα βραστά και τις πράσινες σαλάτες,[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ ♦♦ FRICASSE DI[...]

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ Και μετα το γιορτινο τραπεζι, παντα το ιδιο προβλημα τι κανεις με τα περισσευματα? Ενα κλασσικο πιατο "ανακυκλωσης" μετα το Πασχα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι συνταγή από Kater1983

1 kg Μοσχάρι σπαλομίτα 1 μεγαλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμενο 3 καρότα κομμένα στη μέση 1 ξυλάκι κανέλα 1 δάφνη 1 πιπεριά κέρατο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Χοιρινό πρασοσέλινο αυγολέμονο | Caruso.gr

Το χοιρινό πρασοσέλινο είναι απ’ τα παραδοσιακά φαγητά που καλωσορίζουν γευστικά τον χειμώνα. Χειμωνιάτικα λαχανικά με εντελώς διαφορετική γευστική ταυτότητα[...]

Πηγή: caruso.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ♦♦ SPALLA DI[...]

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Κλασσικο χειμωνιατικο πιατο. Υλικα για 4 ατομα : 1 μετριο λαχανο 1200 -1500gr, 1 καροτο, 1 μεγαλο κρεμμυδι, 2 μεγαλα κλωναρια[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
μoσχάρι με σάλτσα τόνου ή αλλιώς[...]

Κλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy