Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ (ΣΑΝ ΡΙΖΟΤΟ) ΥΛΙΚΑ: 1κιλο χοιρινο κρεας από λαιμο η΄σπαλα ½ κιλο ρυζι καρολινα 2 κρεμμυδια ξερα ψιλοκομμενα. 2 σκελιδες σκόρδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΈνα πιάτο «κρέας με πατάτες» ακούγεται βαρετό, όσο θρεπτικό και αν είναι. Και αυτοί που το λένε μπορεί να έχουν και δίκιο. Το σημερινό πιάτο όμως[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΖΕΝΟΒΈΖΕ Το λαχταριστό πιάτο της φωτογραφίας είναι ένα στιφάδο, που ονομάζεται τζενοβέζε, δηλαδή γενοβέζικο. Το πλήρες όνομα του πιάτου είναι pasta con sugo[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -800 γραμ. μοσχάρι για μαγειρευτό (ελιά η σπάλα) κομμένο σε μικρά κομμάτια -1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο -2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥψηλής τεχνικής και γευστικής αξίας βραστό, από αυτά που αξίζουν να κρατήσουμε στο συνταγολόγιό μας. Διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια. Συνταγή : Χριστόφορος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜε αυτό το πιάτο δοκιμάζουμε τη σοφιστικέ πλευρά της μαροκινής κουζίνας. Υλικά 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κιλό αρνίσια σπάλα με κόκαλο και 1/2 κιλό χωρίς κόκαλο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami800 γρ. ψαχνό (ζητάμε κομμάτι για μαγειρευτό - π.χ. μοσχαρίσια ελιά ή σπάλα), σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 - 3 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 ½ κιλά μοσχάρι σπάλα ή καπάκι με τα κόκκαλα 1 λίτρο νερό 1 καρότο χοντροκομμένο ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 2 φύλλα σέλινο χοντροκομμένα 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΧοιρινό σε μαρινάτα με γλυκό κρασί και γλυκάνισο!!! Όπως έχετε καταλάβει έχω αδυναμία στα φαγητά που έχουν γλυκάνισο. Εγώ τολμώ να βάζω το γλυκάνισο και σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣε όλη την Κρήτη και ιδικά στην ύπαιθρο και στα χωριά, τα χόρτα συμπεριλαμβάνονται στην καθημερινή μας διατροφή. Εκτός από τα βραστά και τις πράσινες σαλάτες,[...]
Πηγή: greekmasa.grΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ Και μετα το γιορτινο τραπεζι, παντα το ιδιο προβλημα τι κανεις με τα περισσευματα? Ενα κλασσικο πιατο "ανακυκλωσης" μετα το Πασχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 kg Μοσχάρι σπαλομίτα 1 μεγαλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμενο 3 καρότα κομμένα στη μέση 1 ξυλάκι κανέλα 1 δάφνη 1 πιπεριά κέρατο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο χοιρινό πρασοσέλινο είναι απ’ τα παραδοσιακά φαγητά που καλωσορίζουν γευστικά τον χειμώνα. Χειμωνιάτικα λαχανικά με εντελώς διαφορετική γευστική ταυτότητα[...]
Πηγή: caruso.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Κλασσικο χειμωνιατικο πιατο. Υλικα για 4 ατομα : 1 μετριο λαχανο 1200 -1500gr, 1 καροτο, 1 μεγαλο κρεμμυδι, 2 μεγαλα κλωναρια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]
Πηγή: pandespani.com