Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Θυμάστε το πέστο ρόκας που έφτιαξα και συνόδεψα το ψάρι μου; Είχα σκοπό να το δοκιμάσω σε ζυμαρικά και το έκανα. Με αφορμή ενα τραπέζι που είχα, έφτιαξα τις[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grGourmet δεν είναι αποκλειστικά ένα ταξίδι μαγειρικής πολυπλοκότητας, εξωτικά υλικά ή συνταγές με ετερόκλητους συνδυασμούς που παρουσιάζονται με ποιητική ή[...]
Πηγή: pandespani.comGourmet δεν είναι αποκλειστικά ένα ταξίδι μαγειρικής πολυπλοκότητας, εξωτικά υλικά ή συνταγές με ετερόκλητους συνδυασμούς που παρουσιάζονται με ποιητική ή[...]
Πηγή: caruso.grΡεβιθοσαλάτα με κινόα και ανθότυρο Μια απίθανη σαλάτα που μπορεί να αντικαταστήσει το γεύμα αλλά και να συνοδέψει ψητά κρέατα. Δροσερή, γεμάτη αρώματα και πολύ[...]
Πηγή: cookstory.grΓιατί τα ζυμαρικά δεν είναι απαραίτητα ωραία με κρέας !!! Μοναδικά πεντανόστιμα και Lite χορταστικό και οικονομικότατο !!! Yλικά για 4 μερίδες 500 γραμ σπανάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Με αυτή τη συνταγή μου έρχονται στο μυαλό μνήμες και μυρωδιές από τα σπίτια των συγγενών μου στην Κρήτη τα οποία επισκεπτόμουν στις[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΈνα κυριακάτικο πιάτο εποχής! Αν η μακαρονάδα της προηγούμενης ανάρτησης είναι ένα πρόχειρο καθημερινό πιάτο, η σημερινή είναι μια από τις καλύτερες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτην Πλάκα, το λιμανάκι του Λεωνιδίου, άνοιξε πέρυσι ένα καινούριο εστιατόριο, ο Ευκάλυπτος. Στον Ευκάλυπτο πήγαμε πολλές φορές για φαγητό με την Αγγελική .[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr250 γρ ricotta 250 γρ σπανάκι βρασμένο 2 αυγά 7 κ.γ. τριμμένο τυρί parmigiano 1-2 κ.σ. αλεύρι 3 τσιμπιές αλάτι σάλτσα ντομάτας με βασιλικό και μαϊντανό,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Η κοινή μας αγάπη για τη μαγειρική ήταν η αφορμή να γνωρίσω μέσα στο διαδίκτυο τη φίλη Σοφία[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΠαραδοσιακή πίτα που συνηθίζεται τις μέρες που ακολουθούν την Κυριακή του Πάσχα, για να αξιοποιηθούν τα περισσεύματα του ψητού αρνιού ή κατσικιού. Φωτό δεν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Τι χρειαζόμαστε: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Υλικά: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο αγελαδινό λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΠολύ ωραία συνταγή...αλλά λίγο μπελαλίδικη. Την κάνω για μπουφέ και στις γιορτές! Συνήθως κάνω δυο, ένα ρολό με τυρί και ένα με μανιτάρια ή κιμά. Υλικά Για το[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: κατσίκα ή τράγο μεγάλο σε ηλικία (εμείς στην Κρήτη το λέμε "παλιό"), ανάλογα με την ποσότητα των ατόμων που θα συνεστιαστείτε. μακαρόνια χοντρά[...]
Πηγή: greekcook.grΤέλειο το μεσημεριανό μου σήμερα και πάνω απ'όλα το καταυχαριστήθηκαν τα παιδιά! Να ξεκινήσω να σας περιγράφω; Αν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εσάς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ ανάρτηση αυτή προοριζόταν για χθες. Δυστυχώς δεν πρόλαβα οπότε η συνταγή με τους λαχανοντολμάδες σήμερα, και μια που δεν είναι Παρασκευή αλλά Σάββατο,[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.gr18 λαζάνια 2 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα 1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο 3 συσκευασίες σάλτσα με βασιλικό 4 τρυφερά κολοκύθια Για τους κεφτέδες 500 γρ. κιμά[...]
Πηγή: argiro.gr