κουλουρακια βουτυρου ακης | παντζαρια συνταγη αργυρω | γαριδομακαροναδα ακης | σφουγγατο στο φουρνο | μπισκοτα βουτυρου πετρετζικης | συνταγες για φασολια ασπρα | κομποστα ροδακινο συνταγη αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 16 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αγριογούρουνο στη γάστρα με σάλτσα σοκολάτας

υλικά 2 κ. περίπου αγριογούρουνου γιά φούρνο κομμένο σε μικρότερα κομμάτια 500 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κεφάλι σκόρδο καθαρισμένο 2 κ.σ. κουκουνάρι 20 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Choucroute ! l’ancienne

Δεν υπάρχει πιο comfort φαγητό από ένα choucroute, σωστά φτιαγμένο, όπως σε κάποιο καλό μπιστρό στο Στρασβούργο ή στο Παρίσι, να έρχεται άφθονο, γενναιόδωρο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Irish stew

Η ιρλανδέζικη μαύρη μπίρα ταιριάζει με όλα και είναι η εθνική μπίρα των Ιρλανδών: την προσθέσαμε στο Irish stew για να το κάνουμε ακόμη πιο ιρλανδέζικο… Υλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Quesadillas με μοσχάρι γάλακτος μπρεζέ και[...]

Η επιτυχία της παρακάτω συνταγής έγκειται στο γεγονός ότι καταφέρνει να δώσει την αίσθηση του Μεξικού, διατηρώντας όμως τις λεπτές γεύσεις της Γαλλίας. Υλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Zarzuela (Παραδοσιακή καταλάνικη σπεσιαλιτέ)

Υλικά (για 6 άτομα) 3 μικροί αστακοί 500 γρ. πεσκανδρίτσα (σε έξι κομμάτια) 400 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 500γρ. κυδώνια (όστρακα) 1 κιλό μύδια 12 μεγάλες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Άγριο κουνέλι με πράσινο λάχανο

Διασκευή κυκλαδίτικης συνταγής Υλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 2 πράσινα λάχανα 80 γρμ. ζαμπόν Πάρμας 100 γρμ. Λαρδί (μπέικον) 250 γρμ. καρότα 250 γρμ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αργεντινή: Carbonara Criolla

Οι Αργεντινοί σερβίρουν την carbonada τους μέσα σε πορτοκαλί κολοκύθα. Οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις συνηθίζονται τέτοιες μέρες στη Λατινική Αμερική. Υλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ελάφι με σάλτσα σοκολάτας

Bajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κασουλέ των Πυρηναίων (Η περιπέτεια των φασολιών

Υλικά (για 8 άτομα) 1/2 κιλού λευκά φασόλια, κατά προτίμηση καστοριανά, μουσκεμένα αποβραδίς 300 γρ. χοιρινό άπαχο, παστό 1 1/2 - 2 κιλά ξεκοκαλισμένο αρνίσιο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της,[...]

Κονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Cassoulet του Castelnaudary με κονφί πάπιας και[...]

Το κλασικό παραδοσιακό πιάτο της νότιας Γαλλίας σε μία από τις πιο πλούσιες εκδοχές του, όπως την πρότεινε κάποτε η διάσημη τηλεοπτική σεφ Μαϊτέ, που μας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Choucroute ! l’ancienne

Δεν υπάρχει πιο comfort φαγητό από ένα choucroute, σωστά φτιαγμένο, όπως σε κάποιο καλό μπιστρό στο Στρασβούργο ή στο Παρίσι, να έρχεται άφθονο, γενναιόδωρο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Irish stew

Η ιρλανδέζικη μαύρη μπίρα ταιριάζει με όλα και είναι η εθνική μπίρα των Ιρλανδών: την προσθέσαμε στο Irish stew για να το κάνουμε ακόμη πιο ιρλανδέζικο… Υλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy