Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 209 συνταγές
photo by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΚαλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Έφτασε ο Απρίλης με όλες τις ομορφιές του! Η άνοιξη είναι εδώ, το Πάσχα καταφθάνει τρέχοντας και όλα πρασίνισαν! Μέσα στο πνεύμα της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά λάχανο 1, αφράτο και ελαφρύ ελαιόλαδο 1/3 του φλιτζανιού, για την κατσαρόλα κρεμμύδι ξερό 1, κομμένο σε φέτες, για τον πάτο της κατσαρόλας Για τη γέμιση[...]
Πηγή: icookgreek.comΚΕΜΠΑΠ ΜΑΝΙΣΑΣ Η Μανίσα, είναι μια απο τις μεγαλύτερες πόλεις της παράκτιας Δυτικής Τουρκίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας (όσοι παρακολουθούσαν γνωστό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠαραδοσιακό κυριακάτικο φαγητό, ειδικά όταν μαζεύεται όλη η οικογένεια γύρω από το στρωμένο με τα καλά του τραπέζι και το απλό μεσημεριανό φαγητό[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΣυνήθως η συκωταριά τηγανίζεται αλευρωμένη για να αποκτήσει τραγανή, ρόδινη κρούστα και σβήνεται με ελάχιστο χυμό λεμονιού ή κρασί. Εδώ φτιάχνουμε την πολίτικη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -6 τεμ. κότσι αρνίσιο ή χοιρινό (μικρά) -3 καρότα μεγάλα -2 κρεμμύδια μεγάλα -80 γρ. μέλι -250 ml μαυροδάφνη -200 ml λευκό κρασί -Λίγο νερό[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 2 κουταλάκι σπόροι κύμινου 2-3 ξηρά τσίλι (ή περισσότερα) 1 κουταλάκι πιπερόσποροι μαύροι 1 κουταλάκι σπόροι καρδάμωμο 1 κομμάτι 2[...]
Πηγή: yumyum.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Κόκκινο Κρέας, Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Μαρινάδες για όλα τα κρεατικά[...]
Πηγή: sintayes.grΜία μοναδική συνταγή που λόγο των ημερών πρέπει όλοι να τιμήσουμε. Συνταγή : Νίκος Καραθάνος. Μερίδες : Ν/Α Απαιτούμενος Χρόνος : π ροετοιμασία 1½ ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.gr