Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Εφέτος η κόρη μου τα γενέθλιά της τα γιόρτασε μαζί μας στην Ελλάδα. Ανέλαβε την κουζίνα και πήρε από όλους συγχαρητήρια για τις συνταγές της. Τα μπιφτέκια που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠήγα για πρώτη φορά στην Πόλη όταν ήμουν στο γυμνάσιο ακόμα και αυτό το ταξίδι μου έχει μείνει στην μνήμη σαν όνειρο. Θυμάμαι ομίχλη, ατμόσφαιρα και μαγεία[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕπειδή από ότι φαίνεται όλους μας ενδιαφέρουν τα φυσικά "γιατρικά", αναρτούμε μερικά ακόμα που μας στείλατε. Με την ελπίδα και την ευχή να κάνουμε όλοι ό,τι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ · ΟΡΕΚΤΙΚΑ (ΖΑΜΠΟΝ, ΣΑΛΑΜΙ, ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΟΥΤΙΟΥ, ΕΛΙΕΣ, ΒΙΤΑΜ, ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΚΛΠ) ·[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΥλικά 1 γλώσσα μοσχαρίσια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κύβο knor Το χυμό από ένα λεμόνι Λίγο κόλιανδρο Αλάτι-πιπέρι Εκτέλεση[...]
Πηγή: lopis-place.blogspot.gr