Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
Μη με φανταστείτε καμιά παραδοσιακή μαγείρισσα με σκούφο και ποδιά. Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα που αγαπώ το καλό φαγητό και μ΄αρέσει να δοκιμάζω νέες[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά500 γραμ. αλεύρι1 φακ. ξηρή μαγιά1 αυγό2 κουτ.γλ. ζάχαρη160 ml γάλα χλιαρό1 κουτ.γλ. αλάτι3 κουτ.σούπας βούτυρο λιωμένο10-15 φέτες ζαμπόν10-15 φέτες τυρί[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ελπίζω να είναι μια καλή και ήρεμη εβδομάδα! Είναι στιγμές που αναρωτιέμαι... πόσοι, άραγε είναι αυτοί που δεν τρώνε πίτσα; Δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίμαι μακαρονάς, τι να κάνουμε;;; Κι όπως εχω ξαναπεί οι πλειοψηφία στο σπίτι θέλει μόνο σπαγγέτι, οπότε πάνω σ αυτά δημιουργώ. Μπορείτε όλες τις σάλτσες να[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΥλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός 1/2 λίτ. μοσχαρίσιας ζωμός 1 φύλλο[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.gr...με πατάτες και γλυκοπατάτες Καλή σας μέρα!! Υπάρχουν φορές που ένα υλικό κάνει τη διαφορά σε ένα πιάτο ...δεν συμφωνείτε;;;; Αλλά, ας ξεκινήσουμε από την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Μοσχάρι 6 τεμ λεπτές φέτες Ζαμπόν 200 γρ. Λευκό κρασί 1 ποτήρι του κρασιού Φασκόμηλο 6 φύλλα Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας Αλάτι-πιπέρι Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΛίγοι, ή μάλλον ελάχιστοι, εργένηδες ανήκουν στη - ζηλευτή είναι η αλήθεια - κατηγορία ανδρών που τις ώρες της πείνας θα αρκεστούν σε λιτές λύσεις, όπως[...]
Πηγή: bostanistas.grOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ: (η ποσοτητα των υλικων ειναι αναλογη με τον αριθμο των κλαμπ σαντουιτσ που θα φτιαξουμε.Στην εκτελεση χρησιμοποιουμε υλικα για 1 κλαμπ.Αναλογα τον[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤο ρύζι είναι το καλύτερο συνοδευτικό για κρέατα, είτε ψητά, είτε κοκκινιστά, είτε ψητά της κατσαρόλας. Με την φαντασία μας και υλικά της αρεσκείας μας,[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια 4 άτομα 1 φλυτζάνι ρυζιού 100 γραμμάρια ροκφόρ λιωμένο 100 γραμμάρια χαλούμι τριμμένο 100 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο Μισό φλιτζάνι καρυδόψιχα τριμμένη 1[...]
Πηγή: sidagi.grΣτα δυόμισι χρόνια που έζησα στη Νέα Υόρκη ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην αρχή των 80’s, πήρα μια καλή γεύση από πρώτο χέρι απ’ τον γαστρονομικό χαρακτήρα της[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.gr(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολλά χρόνια ο άνδρας μου, μου ζητούσε να φτιάξω καπνιστές μπριζόλες αλλά εγώ έβρισκα μόνο εισαγωγής και το απέφευγα. Αυτή τη φορά στο χασάπη βρήκα καπνιστές[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά Συνταγής 6 αυγά 3 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια 4 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κολοκύθια ψιλοκομμένα 2 πατάτες βρασμένες ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά (για 15 ρολάκια) 5 φιλέτα ψαρονέφρι 15 φέτες ζαμπόν μπούτι 15 μπαστουνάκια τυρί σκληρό(γραβιέρα,ρεγκάτο) 3-4 κ.σ φυτίνη 2/3 ποτηριού κρασί λευκό ¼[...]
Πηγή: greekmasa.grΠαϊδάκια με κόκκινη σάλτσα, ελιές και χαλούμι & βουτυράτο πλιγούρι Θυμάστε την ταινία "Πολίτικη Κουζίνα", όπου ο παππούς του πρωταγωνιστή ήταν ιδιοκτήτης[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΗ συνταγή αυτή για μπιφτέκια δεν έχει και πολύ μεγάλη σχέση με την κλασική. Είναι εμπλουτισμένη και μετατρέπει τα ...μάλλον "βαρετά" μπιφτέκια σ΄ένα νόστιμο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν ο γιατρός, απαγόρευσε στον παππού μου τα τηγανιτά και τα λάδια, η γιαγιά μου σκέφτηκε αυτόν τον τρόπο για να του «τηγανίζει» τ᾿ αυγά, που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr