πασχαλινα γλυκα ψυγειου | μπισκοτα μελιου ακης | ξιφιας στο φουρνο ακης | Nistisimo keik me avga | το ρυζι παει με τι; | γλυκο με λεμονι ψυγειου | ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ ΝΗΣΤΗΣΙΜΗ | ψαρονεφρι ψητο στην κατσαρολα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 27 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μπιφτέκια σερβιρισμένα με πράσα ([...]

1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 2 μέτρια κρεμμύδια 2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο 1 1.2 κιλό πράσα 2 κόκκινες πιπεριές Λάδ 2 λεμόνια Αλάτι, πιπέρι Μουλιάζετε τις φέτες ψωμιού.[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Σόγια - όσα πρέπει να ξέρουμε

Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr

Ρίγανη

Γενικά: Η ρίγανη είναι αρωματικό ποώδες, πολυετές, ιθαγενές και θαμνώδες φυτό της Μεσογείου και της Κεντρικής Ασίας. Το φυτό έχει ύψος 20-80 εκ., έχει φύλλα[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
Xοιρινά Φιλετάκια Με Μανιτάρια Και Πουρέ[...]

Υλικά της συνταγής μας (για 4-5 μερίδες) 1200 γρ φιλέτο χοιρινό (ψαρονέφρι) κομμένο σε φέτες 200 γρ. μανιτάρια σε φετάκια 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1[...]

Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr
Έξυπνα μυστικά για ν’ αγαπήσει το παιδί μας το[...]

«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
19 Τυριά που παράγονται σην χώρα μας

Το τυρί είναι τροφή που παρασκευάζεται από το γάλα, με την επίδραση ουσιών, οι οποίες δρουν φυραματικά. Υπάρχουν διάφορα είδη τυριών (σκληρά, μαλακά κλπ.), με[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Άλευρα & Γλουτένη

Τί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
σπαγγέτι με κινόα και χουρμάδες - Pandespani.com

Ανατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]

Πηγή: pandespani.com
Μοριακή  Γαστρονομία

Καλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τα άλλα λάδια: Σησαμέλαιο

Σπάνια το χρησιμοποιούμε, ίσως επειδή δεν ξέρουμε πόσο ωφέλιμο είναι για την υγεία μας.Παράγεται από το πολύ γνωστό μας σουσάμι, έναν μικρό καρπό, με τεράστια[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Γαλλικό τοστ γεμιστό με τυρί και γαλοπούλα

Αλέξης Επιθυμιάδης , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μικρό μπωλ χτυπάμε καλά το αυγό, με λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε πάλι.[...]

Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές
Διατροφή - Μύθοι και αλήθειες

Η διατροφή είναι ένα από τα θέματα που μας απασχολούν όλους. Για να ενημερωθούμε λοιπόν, ανατρέχουμε για πληροφορίες σχετικά με αυτήν κυρίως στο διαδίκτυο,[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιστροφή της μέσω[...]

Από την Ελένη Παπακωνσταντίνου BA, CNP, RNCP Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Πετιμέζι: Ιδιότητες και συνταγή

Παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη. Διατηρείται για[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Σόγια - όσα πρέπει να ξέρουμε

Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Τα άλλα λάδια: Σησαμέλαιο

Σπάνια το χρησιμοποιούμε, ίσως επειδή δεν ξέρουμε πόσο ωφέλιμο είναι για την υγεία μας.Παράγεται από το πολύ γνωστό μας σουσάμι, έναν μικρό καρπό, με τεράστια[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Σόγια - όσα πρέπει να ξέρουμε

Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μεσογειακή Διατροφή

Καλημερα και Καλη Χρονια! Ελπίζω το 2012 να σας βρήκε όλους με υγεία και να συνεχισει μόνο καλα! Η πρώτη ανάρτηση φέτος δεν θα αφορά συνταγη - μιας και φέτος[...]

Πηγή: elpinikicook.blogspot.gr
Μουστάρδα...η απόλυτη θεά του barbeque

Από που προέρχεται; Μετά τις πρώτες βροχές αρχίζουν να βλασταίνουν πολλά εδώδιμα χορταρικά. Ανάμεσά τους είναι και οι βρούβες. Με τα ονόματα βρούβα, λαψάνα[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Μεσογειακή διατροφική πυραμίδα

Η διατροφική πυραμίδα είναι ένας πρακτικός και ιδιαίτερα χρήσιμος οδηγός διατροφής, που παρουσιάζει την ποικιλία των τροφών καθεμιάς από τις 5 ομάδες ([...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy