Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά για 4 άτομα 500-600 γρ. ψαχνό μοσχαράκι γάλακτος, κομμένο σε 8 λεπτές φέτες (εσκαλόπ), 4 φέτες προσούτο κομμένες στα δυο κατά πλάτος, 8 φύλλα φρέσκο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com4 φέτες λεπτοκομμένες 180 γραμμ. η καθεμία μοσχάρι (τρανς) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο 250 γραμμ. μοτσαρέλα σε φέτες 4[...]
Πηγή: argiro.grΑΡΑΝΤΣΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στις 13 Δεκεμβριου, ειναι η γιορτης της Αγιας Λουκιας, κοινη σε ορθοδοξους και καθολικους (Santa Lucia). Lucia στα Ιταλικα και Λουκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠροχθές το απόγευμα, αφού ο Σ κι εγώ εξασκήσαμε το εκλογικό μας δικαίωμα , αποφασίσαμε να πάμε έξω για φαγητό. Ίσως παρατηρήσατε ότι είπα πως θα πάμε για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 500 γραμμάρια σταρένιο αλεύρι 10 μικρά λουκάνικα 5 φέτες προσούτο 5 σκελίδες σκόρδο 3/4 λίτρου νερό 200 ml ελαιόλαδο 2 πιπεριές Αλάτι Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.gr4 φέτες λεπτοκομμένες, 180 γραμμ. η καθεμία μοσχάρι (τρανς) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο 250 γραμμ. μοτσαρέλα σε φέτες 4[...]
Πηγή: argiro.grΜια πανεύκολη ιταλική συνταγή, που η εωδιά του φασκόμηλου και της γεύσης, κάνει «άλματα» στο στόμα, εξ ου και το όνομά της. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΣΕΤΑ Η παντσέτα τέζα ( pancetta tesa ) είναι ένα είδος παστού αλλαντικού, το οποίο είναι πολύ συνηθισμένο στην Ιταλία. Θα μπορούσαμε να το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 μέτρια κρεμμύδια 2-3 κ.σ. καλό, παρθένο ελαιόλαδο 150 ml ζωμό (από σπιτικούς κύβους ή φρέσκα λαχανικά) αλάτι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας 150 γρ ζαμπόν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ: 3 σνίτσελ 6 λεπτές φέτες προσούτο παρμεζάνα πιπέρι ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Παίρνουμε δυο λαδόκολλες και τις λαδώνουμε καλά. Απλώνουμε στη μια τα[...]
Πηγή: megatv.com/cook8 λεπτές φέτες μοσχάρι (τρανς η κιλότο) 8 φέτες προσούτο ή ζαμπόν βραστό 8 φέτες μοτσαρέλα Λίγο φρέσκο δεντρολίβανο Λίγο φρέσκο θυμάρι 100 γραμ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.grΟ συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]
Πηγή: pandespani.comΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μια εύκολη συνταγή την έμαθα στην Ιταλία από γνωστή μαγείρισσα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα κρέας μοσχαρίσιο προσούτο τυρί κασέρι σε φέτες βούτυρο λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα νόστιμο, πολύ εμφανίσιμο και γρήγορο φαγητό για κυριακάτικο γεύμα ή για μπουφέ ή για ένα ιδιαίτερο γεύμα! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1,5 κιλό κιμά από χοιρινό και μοσχάρι 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι κομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο 250 γρ. συκωτάκια πουλιών 1/4[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 1 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά χοιρινό | φιλέτο | προσούτο | πιπεριά Διαφημίσεις 1 φιλέτο χοιρινό ολόκληρο 1 κόκκινη[...]
Πηγή: toarkoudi.grΟι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]
Πηγή: pandespani.com