Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠαντζάρια σ αλάτα με μαγιονέζα και γιαούρτι Εύκολη και δροσιστική σαλάτα. Ταιριάζει με τηγανητό ή ψητό ψάρι και με παντός είδους ψητά κρέατα. Υλικά 500 γρ.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤο ότι μου αρέσουν τα dips, είναι φανερό, αρκεί να δεί κανείς πως ήδη στις συνταγές μου περιλαμβάνονται αρκετά. Για τις άλλες προτάσεις μου για dips, μπείτε[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια ανοιξιάτικη πατατοσαλάτα με γιαούρτι , νόστιμη , δροσερή και χορταστική. Τόσο χορταστική που πολλές φορές – κυρίως το Καλοκαίρι- την κάνω για[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 2 φλιτζάνια του καφέ ελαιόλαδο ½ κουταλιά του γλυκού κανέλα 4-5 γαρύφαλλα 2 κουταλιές σούπας πελτέ[...]
Πηγή: sidagi.grΣτα δυόμισι χρόνια που έζησα στη Νέα Υόρκη ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην αρχή των 80’s, πήρα μια καλή γεύση από πρώτο χέρι απ’ τον γαστρονομικό χαρακτήρα της[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι η νοστιμότερη σούπα που έχω φάει. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κομμάτια 1 μεγάλο καρότο σε ροδέλες 1 μεγάλο παντζάρι σε κομμάτια 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό μοσχάρι ή βοδινό σε μεριδες 3 κρεμμύδια ψιλοκομμενα 3 πατάτες τετράγωνακια 2 καρότα τετράγωνακια 3 χούφτες λάχανο ψιλοκομμένο όπως στις σαλάτες 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌπως σας είπα πριν λίγες μέρες για συνδυασμό είχαν γίνει και μπιφτέκια πρόταση στο γαστρονόμο από την κ. Χρυσανθίδου. Αυτά τα μπιφτέκια έχουν κάτι το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΒάγια, Βάγια των βαγιών, τρώνε ψάρι και κολιό... κι ως την άλλη Κυριακή με το κόκκινο αυγό! Φτάσαμε αισίως και στην Κυριακή των Βαϊων (2 μέρες μας χωρίζουν)[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr