Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
ΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΠάντα ήθελα να παρευρεθώ σε ένα σεμινάριο μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής. Την ευκαιρία αυτή μου την έδωσε το σάιτ οι Συνταγές της παρέας , που κληρώθηκα να[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 17/03/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Μοσχάρι στρογκανόφ με ρύζι μπασμάτι Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grΕντάξει, το παραδέχομαι, η γιορτή τελείωσε. Τέρμα τα τσιμπούσια και οι πανηγυρισμοί. Αλλά, αν σου έχει μείνει κάτι από όλα αυτά τα καλούδια, δεν είναι κακό να[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΕ ναι λοιπόν νηστευω. Και όταν νηστευω δεν έχω έμπνευση. Λίγο δύσκολο να γράψω για τα κάλλη της φασολάδας όταν στο μυαλό μου κυριαρχεί η εικόνα μιας[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΕ ναι λοιπόν νηστευω. Και όταν νηστευω δεν έχω έμπνευση. Λίγο δύσκολο να γράψω για τα κάλλη της φασολάδας όταν στο μυαλό μου κυριαρχεί η εικόνα μιας[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο ριζότο είναι το κατεξοχήν soul food. Χυλωμένο, ζουμερό, μαλακτικό, n γεύση του είναι ακαταμάχητα σέξι. Η παρακάτω συνταγή είναι από τον βορρά της Ιταλίας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧειμώνιασε ...το καταλάβατε;;; Κρύο, μουντός καιρός, βροχή, αέρας... όλα αυτά με οδηγούν στον τραχανά! Τον τραχανά τον έχω πάντα συνυφασμένο με το χειμώνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΧτες βράδυ αναρωτιόμουν αν θα ήταν καλύτερα να βάλω συνταγή, ή να σας πω μόνο τα νέα μου. Τελικά, υπέκυψα. Και συνταγή, και νέο. Τελευταία, δεν κάνω πολλά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο ρύζι είναι το καλύτερο συνοδευτικό για κρέατα, είτε ψητά, είτε κοκκινιστά, είτε ψητά της κατσαρόλας. Με την φαντασία μας και υλικά της αρεσκείας μας,[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈνα καταπληκτικό Ιταλικό πιάτο που πρέπει να δοκιμάσετε!Μοσχαράκι κοκκινιστό με σέλερι,καρότο και κρασί σε συνδιασμό με έναν υπέροχο πουρέ με καλαμποκαλευρο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΈνα άκρος γιορτινό πιάτο με χοιρινό και δαμάσκηνα μας προτείνει η κυρία Ρένα Γαβρίλη για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας! Υλικά: 1 1/2 κιλό ψαρονέφρι(ζητήστε[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥλικά: 4 κομμάτια μαλακό χοιρινό κρέας 1 αυγό χτυπημένο με λίγο νερό Αλεύρι Φρυγανιά Αλάτι –πιπέρι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΡΙΖΟΤΟ Το ριζότο με σαρφάν ( κρόκο Κοζάνης ), πολύ συχνά συγχεέται με το ριζότο αλα μιλανέζε . Υπάρχουν βέβαια πολλες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr