κοκορετσι στη λαδοκολλα αργυρω | γαρδουμπα αργυρω | κοκορετσι στο φουρνο λαδοκολλα | μαριναδα για αρνι κοντοσουβλι | κουλουρακια πορτοκαλιου με φαρινα | κοκορετσι στη λαδοκολλα στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 14 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κλασικές Ζεστές Σάλτσες

Η Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]

Πηγή: funkycook.gr

Κοτοκροκέτες

Κοτοκροκέτες This entry was posted in ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΠΙΤΕΣ - ΤΑΡΤΕΣ on 18/03/2014 by roula.           Υλικά για 4 μερίδες: 1/2 δόση μπεσαμέλ σφιχτή (δες συνταγή για[...]

Πηγή: easykuzina.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ -[...]

ΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και συνταγές[...]

Στην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Οι 12+1 βασικές συνταγές & τεχνικές για[...]

Η σπιτική γεύση θέλει πάνω απ’ όλα καλά, αγνά, σπιτικά υλικά  και γνώση κάποιων βασικών τεχνικών μαγειρικής. Εφόσον μας νοιάζει η ουσία της σπιτικής γεύσης και[...]

Πηγή: caruso.gr
τα καλύτερα του μήνα - Οκτώβριος 2015 -[...]

Τι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015   Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]

Πηγή: pandespani.com
Πως (και γιατί) δένουμε μια σάλτσα με αλεύρι[...]

Η τεχνική ρου (roux) είναι εξαιρετικά βασική στην Γαλλική μαγειρική και γενικότερα στην παρασκευή και το δέσιμο σαλτσών. Είναι η βάση της μπεσαμέλ, της σος[...]

Πηγή: caruso.gr
Γκρέιβι, νόστιμη σάλτσα ψητού

[Wikipedia] Το γκρέιβι (gravy) είναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται από το καραμελωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα μετά το το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα |[...]

Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Ας πούμε πως έχει[...]

Πηγή: caruso.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ -[...]

ΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy