Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
1 1/2 κιλό μοσχάρι 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 1 φλ. σάλτσα ντομάτας 2 κ.γ. πελτέ 1 φλ. νερό 1/2 φλ. κρασί κόκκινο λίγο λάδι αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ιντερνετική επικοινωνία αποκαταστάθηκε, αλλά εγώ εξακολουθώ να είμαι λίιιιγο πιο μακριά από το σπίτι και να έχω γίνει...ζελέ! Α ναι! Έχω πήξει, δεν το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την πανσέτα και τη σάλτσα 250 γρ. πανσέτα 1 φινόκιο 2 κ.σ. πετιμέζι 1 ζωμό κότας 200 ml νερό 2 αστεροειδείς γλυκάνισους Κάρδαμο Αλάτι Πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τις μπριζόλες 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο Ελαιόλαδο 50 ml πετιμέζι 1 κ.γ. φρέσκο τζίντζερ 1 κύβο ζωμό κότας 100 ml κρασί κόκκινο Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥπάρχουν μερικά φρούτα τα οποία έχουν μια άμεση γοητεία, ένα ορισμένο "κάτι" που προσελκύει τις αισθήσεις, είτε αυτό είναι η μυρωδιά τους, η όψη τους, είτε η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟικονομικός και εύκολος μεζές! Επιστροφή στο blog μετά από αρκετές μέρες. Ο λόγος απουσίας ήταν ευχάριστος και θα τον ανακοινώσω μόλις ετοιμάσω το κέρασμα![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤρυφερό μοσχάρι σοτέ με γλυκόξινη σάλτσα Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:5 λεπτά, Κόστος:8 € ΥΛΙΚΑ : 2 μερίδες μοσχάρι (500 γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ πανσέτα, αν και είναι low budget κομμάτι του χοιρινού, είναι από τους πιο νόστιμους μεζέδες λόγω του λίπους που περιέχει. Έχει φανατικούς φίλους. Είτε στα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη. Διατηρείται για[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr1 κιλό μπούτι χοιρινό (κομμένο σε μερίδες) 3 με 4 κυδώνια (600γρ περίπου καθαρό χωρίς φλούδες κουκούτσια) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: akispetretzikis.com