Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 194 συνταγές
Ελαφρύ μοσχαράκι με άσπρη σαλτσούλα που συνοδεύεται από πουρέ λαχανικών. Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι) σε μερίδες 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο 4-5 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα υλικό που με μεγάλωσε, μιας και όταν ήμουν μικρή οι τραχανόσουπες στο σπίτι μου αλλά και στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήταν ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑλμυρες τηγανιτες με λαχανικα χαλουμι και μπεικον και σαλτσα ραιτα . (στη συνταγη για τις τηγανιτες προσθετουμε οτι λαχανικα εχουμε στο ψυγειο οτι τυρια μας[...]
Πηγή: irida.blogspot.grhttp://www.foodreporters.gr Υλικά 2 μεγάλα καρότα, κομμένα σε κύβους 2 μεγάλες πατάτες, κομμένες σε κύβους 2 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε κύβους 500γρ. βοδινό[...]
Ο δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.grΜια συνταγή που σίγουρα θα αρέσει και στα παιδιά... Τι χρειαζόμαστε: Για το πουρέ 4 μεγάλες πατάτες 1 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα 4 κουταλίες βιτάμ 1 magie[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για την πανσέτα και τη σάλτσα 250 γρ. πανσέτα 1 φινόκιο 2 κ.σ. πετιμέζι 1 ζωμό κότας 200 ml νερό 2 αστεροειδείς γλυκάνισους Κάρδαμο Αλάτι Πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο συκώτι πεσκανδρίτσας είναι ένας σχεδόν άγνωστος αλλά πραγματικά κορυφαίος γκουρμέ μεζές που εύκολα μπαίνει στη καθημερινότητά μας στην Ελλάδα. Ακριβώς[...]
Πηγή: caruso.grΟειρική γεύση και πολύ εύκολη στην εκτέλεση! Μία καταπληκτική πρόταση για ένα τραπέζι σε φίλους ή επίσημο δείπνο! Τα χρώματα και τα αρώματα θα εντυπωσιάσουν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πιάτο δικής μου έμπνευσης που το έκανα σχεδόν σε ελάχιστο χρόνο βάζοντας τον όρο ..ζωντανά χορταρικά γιατί τα έκανα για μόνο με ένα ελαφρύ σωτάρισμα τους[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΣήμερα το μενού έχει τζιγεροσαρμάδες με μπλίνι που είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού τζιγεροσαρμά. Τους σαρμάδες με λάχανο τους συναντήσαμε σε προηγούμενο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑλέξης Επιθυμιάδης , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μικρό μπωλ χτυπάμε καλά το αυγό, με λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε πάλι.[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγέςπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΝα' μαι ξανά εδώ. Επανήλθα. Και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου στείλατε email, για τα γλυκά σας λόγια. Το εκτιμώ πραγματικά. Σας ευχαριστώ. Και ξέρετε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr