Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Τρυφερά κομμάτια μοσχάρι, απολαυστικά κάστανα δένουν σε μια γλυκιά σάλτσα από πετιμέζι! Σέρβιρέ το με απολαυστικά ζυμαρικά. Μια συνταγή που πρωτοείδαμε[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grthe recipe in english υλικά 500γρ κιλότο μόσχου πιπέρι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 3 κουταλιές πετιμέζι 2 κουταλιές σόγια 1 κουταλιά ξύδι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤρυφερό μοσχάρι σοτέ με γλυκόξινη σάλτσα Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:5 λεπτά, Κόστος:8 € ΥΛΙΚΑ : 2 μερίδες μοσχάρι (500 γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΈξω ξημερώνει. Καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού, κρατάω το κεφάλι μου με τα δυο μου χέρια και τα μάτια μου κλειστά. Σαν να προσπαθώ να κρατηθώ από αυτό το[...]
Πηγή: bostanistas.grΟικονομικός και εύκολος μεζές! Επιστροφή στο blog μετά από αρκετές μέρες. Ο λόγος απουσίας ήταν ευχάριστος και θα τον ανακοινώσω μόλις ετοιμάσω το κέρασμα![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥπάρχουν μερικά φρούτα τα οποία έχουν μια άμεση γοητεία, ένα ορισμένο "κάτι" που προσελκύει τις αισθήσεις, είτε αυτό είναι η μυρωδιά τους, η όψη τους, είτε η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ Για τις μπριζόλες 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο Ελαιόλαδο 50 ml πετιμέζι 1 κ.γ. φρέσκο τζίντζερ 1 κύβο ζωμό κότας 100 ml κρασί κόκκινο Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ ιντερνετική επικοινωνία αποκαταστάθηκε, αλλά εγώ εξακολουθώ να είμαι λίιιιγο πιο μακριά από το σπίτι και να έχω γίνει...ζελέ! Α ναι! Έχω πήξει, δεν το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grσυκωτάκι με πλευρώτους κονιάκ και πετιμέζι Υλικά : 1/2 κιλ. συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μπουκίτσες , 1 ποτ. κρασιού κονιάκ ,μανιτάρια πλευρώτους 5-6, πετιμέμι[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1½ κιλό αρνάκι κομμένο σε μερίδες 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 μεγάλα κυδώνια 2 κ.σ. πετιμέζι 1 ξύλο κανέλα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.gr2 κιλά αγριογούρουνο σε κομμάτια 10 πράσα ψιλοκομμένα 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 10-15 σύκα μουλιασμένα ένα βράδυ σε κρασί λεμόνι 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 1/2 κιλό μοσχάρι 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 1 φλ. σάλτσα ντομάτας 2 κ.γ. πελτέ 1 φλ. νερό 1/2 φλ. κρασί κόκκινο λίγο λάδι αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πανσέτα, αν και είναι low budget κομμάτι του χοιρινού, είναι από τους πιο νόστιμους μεζέδες λόγω του λίπους που περιέχει. Έχει φανατικούς φίλους. Είτε στα[...]
Πηγή: bostanistas.gr