Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕν αρχή ο Θεός... *Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤο φιλέ μινιόν σος Μαδέρα (filet mignon sauce Madeira), ήταν το πιάτο που δέσποζε σε κάθε κυριλέ εστιατόριο της Αθήνας στα τέλη της δεκαετίας του 70, όντας[...]
Πηγή: caruso.grΤεμπάλ με αστακό και ρύζι Υλικά 1 αστακός, περίπου 1 κιλό (φρέσκος ή κατεψυγμένος) 450 γραμμάρια ρύζι κίτρινο 1 κρεμμύδι Αλεύρι Φρυγανιά τριμμένη Μαϊντανός[...]
Πηγή: greekouzina.gr