Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 193 συνταγές
500 γρ. ψαρονέφρι ( κομμένο σε 4 φέτες χοντρές μενταγιόν) 300γρ. μανιτάρια σε φέτες (φρέσκα) 1 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σπασμένη σκόρδο 1 μικρό[...]
Πηγή: argiro.grΤo Irish Stew είναι παραδοσιακή συνταγή της Ιρλανδίας που δοκίμασα σε πρόσφατο ταξίδι μου στο Δουβλίνο. Πρόκειται για κρέας, βοδινό ή αρνί, μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή ανήκει στην παράδοση της περιοχής Piemonte, και συγκεκριμένα στην περιοχή Limone. Ένα νόστιμο πιάτο με βέβαιη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν ήξερα πώς να την ονομάσω στα Ελληνικά, άρα ίσως να μην είναι κατάλληλος ο τίτλος. Όπως και να 'χει είναι ένα νόστιμο παραδοσιακό φαγητό που γίνεται και με[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 μαρινάδες για κρέατα για τις πιο νόστιμες συνταγές Το ξίδι δρα πιο γρήγορα από το κρασί και μαλακώνει όλα τα κρέατα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΈνα πιάτο αρκετά εύκολο με βάση το κρέας και διάφορα λαχανικά. Τέλειο συνοδευτικό για ρύζι ή τηγανιτές πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. -1000 γρ. βοδινό κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕύκολο γρήγορο και πολύ νόστιμο πιάτο από τη μουστάρδα Dijon! Εγώ το φτιάχνω πάντα με κατσικάκι! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΕξαιρετικά νόστιμη ομελέτα , ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. Το μυστικό της επιτυχίας της είναι η σωστή επιλογή του αλλαντικού και το σωστό της πατάτας, ώστε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τις μπριζόλες 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες 100 γρ. Μουστάρδα squeeze μέλι Kalamata Papadimitriou 50 ml κρασί 1 κ.σ. βούτυρο Φρέσκο θυμάρι 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο φαγητό αυτό είναι από τα αγαπημένα μου. Αν προσφέρεται από κάποιο εστιατόριο που έχω επισκεφτεί σίγουρα θα το τιμήσω. Βέβαια καθένα έχει τη δική του[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr800 γρ. μοσχάρι από τρανς (κόβουμε εσκαλόπ και μετά σε λωρίδες ) 1 ζωμός βοδινού 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες 1 πιπεριά[...]
Πηγή: cookpad.com/grμοσχάρι ή βοδινό με μανιτάρια ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ Υλικά 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ¼ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 600 γρ. μοσχάρι ή[...]
Πηγή: greekouzina.grΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ δικός μου – ή μάλλον της γιαγιάς μου- ο τρόπος… Όχι δεν είναι bolognese . Δεν έχει καρότα, σέλινο, μπέικον, δάφνες και πολλά μπαχάρια. Είναι η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: Για τη ζύμη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας ξύδι 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κύβο[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Χωρίς να προσθέτω τίποτα καινούριο ή πρωτότυπο, παραθέτω αυτή τη συνταγή για ένα φαγάκι αγαπημένο, οικογενειακό, νόστιμο και "ήσυχο", απλούστατο και φυσικά[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr4 μπούτια κατσικάκι 2 σκελίδες σκόρδο Δεντρολίβανο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο Κληματόβεργες 5 – 10 πατάτες μέτριες Λευκό κρασί Ζωμό σαφράν Αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό μοσχάρι (σε μερίδες, κομμάτι από το λαιμό του ζώου) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλ. του[...]
Πηγή: e-sofia.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.gr