Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
1 κιλό χοιρινή τηγανιά 1 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα (καυτερή) 1 ποτ. κρασ. τσίπουρο 1 ποτ. κρασ. κρασί λευκό ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κοφτή κ.σ. ρίγανη αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cooklos.grΝόστιμη χοιρινή τηγανιά με τσίπουρο!!!!! Δοκομάστε το, του πάει πολύ το τσίπουρο!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ. χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1 πιπεριά πράσινη ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ανάγκη των χωρικών, μετά από μια μέρα στο χωράφι, να φάνε κάτι στα γρήγορα έχει γεννήσει γευστικά θαύματα. Κάθε περιοχή ανάλογα με τα προϊόντα που παρήγαγε,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθώς το καλοκαίρι είναι πια εδώ και οι νόστιμες, καλές ντομάτες επίσης, έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για καγιανά. Αγαπημένο φαγητό των παιδικών μου χρόνων,[...]
Πηγή: bostanistas.grΓιατροσόφια για πόνους και προβλήματα σε διάφορα μέρη του σώματος από τη Μακεδονία Τα γιατροσόφια συλλέχθηκαν από τη συνεργάτιδά μας Αναστασία Β. με[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠανεύκολη και γευστικότητα τηγανιά. Λίγα και καλά υλικά φτιάχνουν αυτό τον υπέροχο μεζέ που τραβάει αρκετό κρασάκι ή τσίπουρο !!!! Είναι από τους κλασικούς μου[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΤο λαρδί ή γλίνα, είναι ένα εκλεκτό ζωικό λίπος, που για χιλιάδες χρόνια βρίσκεται στην ανθρώπινη διατροφή. Παραδοσιακό μαγειρικό λίπος σε πάρα πολλές χώρες[...]
Πηγή: caruso.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά λουκάνικο Διαφημίσεις 1 χωριάτικο λουκάνικο (Πηλίου ή όποιο μας αρέσει) 1/2 ποτήρι του[...]
Πηγή: toarkoudi.gr