Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 74 συνταγές
Έρευνα : Αυτές είναι οι 10 πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες (photos) Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Αμερικανούς διαιτολόγους που ασχολούνται με την προαγωγή[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός 1/2 λίτ. μοσχαρίσιας ζωμός 1 φύλλο[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα νόστιμο, πικάντικο, θρεπτικό και χορταστικό πιάτο με αγαπημένα ζυμαρικά. Με έντονο χρώμα και γεύση μοιάζει σαν καλωσόρισμα και αποπνέει σπιτική θαλπωρή ![...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑν κάναμε μια ψηφοφορία για το πιο αγαπητό «φαγητό της θαλπωρής» (comfort food) ή την πιο αγαπημένη γουρουνιά, αν θέλετε, είμαι βέβαιη ότι σε μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα μακρόστενα μπιφτέκια, που τα υιοθετήσαμε κι εμείς, μοιάζουν με λουκάνικο περασμένο σε σουβλάκι και γίνονται στις αραβικές χώρες με παχύ κιμά από αρνί ή[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ανάγκη των χωρικών, μετά από μια μέρα στο χωράφι, να φάνε κάτι στα γρήγορα έχει γεννήσει γευστικά θαύματα. Κάθε περιοχή ανάλογα με τα προϊόντα που παρήγαγε,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι πολυάσχολες γυναίκες και άντρες, που προσέχουν τη διατροφή τους και διαθέτουν κοινή λογική, ξέρουν ότι δεν είναι δυνατό να στηρίζουν το καθημερινό φαγητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΖουμερά, νόστιμα, θερμαντικά – τα καλά λουκάνικα, χειροποίητα, καθαρά, φροντισμένα μπορούν να μεταμορφωθούν από μεζεδάκι σε φαγητό αξιώσεων. Να[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]
Πηγή: bostanistas.grΟικονομικός και εύκολος μεζές! Επιστροφή στο blog μετά από αρκετές μέρες. Ο λόγος απουσίας ήταν ευχάριστος και θα τον ανακοινώσω μόλις ετοιμάσω το κέρασμα![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλημέρα αγαπημένη μπλογκογειτονιά! Μπρρρρ! Σήμερα το πρωί τα πάντα ήταν παγωμένα εδώ στα Πεύκα! Η θερμοκρασία στο 0 και το κρύο τσουχτερό! Πώς λοιπόν να μην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr2 χωριάτικα λουκάνικα Χαράζουμε τα λουκάνικα ή τα κόβουμε σε ροδέλες και τα τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές, για περίπου 8[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικα 4 χοιρινες μπριζολες σπαλα,λεπτες 2 κουτ.σουπας ελαιολαδο 1/2 ποτηρι του κρασιου λευκο κρασι 2 κουτ.σουπας μουσταρδα 1 κουτ.σουπας μαργαρινη ή βουτυρο[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 2 κουταλάκι σπόροι κύμινου 2-3 ξηρά τσίλι (ή περισσότερα) 1 κουταλάκι πιπερόσποροι μαύροι 1 κουταλάκι σπόροι καρδάμωμο 1 κομμάτι 2[...]
Πηγή: yumyum.grΌπως είχαμε υποσχεθεί σε παλιότερή μας ανάρτηση , σήμερα παρουσιάζουμε άλλη μια ιδιαίτερη ομελέτα με το δεύτερο αβγό χήνας που μας είχαν προμηθεύσει με την[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟ Η πρασοτηγανιά είναι ενα απο τα αγαπημένα μας χειμωνιάτικα γρήγορα φαγάκια! Σας την εχω ξαναπαρουσιάσει ( εδώ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤώρα που χάλασε ο καιρός και άρχισαν πάλι τα κρύα και οι κρασοσυγκεντρώσεις τι καλύτερο από ένα μεζέ για να συνδυάσετε το κόκκινο κρασί σας; Η πρόταση λοιπόν[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά (4 άτομα) 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς λίπος 1 κ.γ ελαιόλαδο 1 κ.σ σάλτσα σόγιας 1 κ.γ μουστάρδα 1 κ.σ μαρμελάδα βερύκοκο ή πορτοκάλι 1/4 φλ. κρύο νερό 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο (χωρίς λίπος) 200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 μεγάλο κρεμμύδι πολτοποιημένο 4 χοντρές φέτες ψωμί[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ½ κιλό κιμά βοδινό (χωρίς λίπος) 200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη 1 μεγάλο κρεμμύδι πολτοποιημένο 4 χοντρές[...]
Πηγή: icookgreek.comΑπό τον κ. Τάκη Πάλλη - Ταβέρνα ΤΟ ΚΙΟΣΙ Μεσοχώρια Παλιά παίρναμε το κρέας από τη πλάτη και νεφραμιά του χοιρινού που το θρέφαμε ειδικά για τα Χριστούγεννα.[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr