Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Υλικά : 2 κιλά κατσικάκι σε μερίδες 1 ποτηρι λάδι αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Εκτέλεση: Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι[...]
Πηγή: yumyum.grΗ περίοδος των γιορτών έφτασε και είναι σίγουρα μια απ’ αυτές, με τις αμέτρητες επιλογές φαγητών και γλυκών. Γιορτινά τραπέζια με νόστιμα και[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΜία διαφορετική συνταγή για τα ζυμαρικά σας που σίγουρα θα σας καταπλήξει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜεγάλη Δευτέρα σήμερα...ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα... Πάντα νηστεύω τη μεγάλη εβδομάδα...από πιτσιρίκι στο δημοτικό..'Ολοι νηστεύαμε τότε θυμάμαι...Μικροί[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΟ άντρας μου είναι από την Αρνη της Ανδρου, ένα ορεινό χωριό, υπόδειγμα κάποτε της οικιακής οικονομίας - κάθε σπίτι μια αυτόνομη οικονομική μονάδα! Εγώ από το[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr2 μικρές γλυκοκολοκύθες 100 γρ. κατσικίσιο τυρί 20 γρ. κουκουνάρι 30 ml. ξίδι 200 γρ. σπανάκι αλάτι , πιπέρι Για το dressing 200 ml. Ξύδι 20 ml.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 4 ώριμες και σφιχτές ντομάτες 300 γρ. χαλούμι ή κατσικίσιο τυρί κομμένο σε λεπτές φέτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά ρίγανη 8 κουταλιές ελαιόλαδο[...]
Πηγή: icookgreek.com«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grBAHARAT Το μπαχαράτ είναι ενα μίγμα μπαχαρικών, που το συναντάμε στις κουζίνες πολλών χωρών της Μεσης Ανατολής αλλά και στην Βόρεια Αφρική. Το όνομα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΜε τη γιαγιά μου, επειδή πάντα «βάζαμε» περιβόλι και τα φρέσκα λαχανικά δεν έλειπαν ποτέ από το σπίτι, τα μαγειρεύαμε πολύ συχνά και σε διάφορες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣύμφωνα με τον σεφ Άντονι Μπουρντέν, η κορυφή της τέχνης των σάντουιτς βρίσκεται στην Ουρουγουάη και λέγεται chivito. Είναι το εθνικό φαγητό της χώρας και[...]
Πηγή: bostanistas.grΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά Αρνάκι 2 κιλά μπούτι χωρίς κόκκαλο (ή κατσίκι) Σπανάκι 300 γρ Καρότα 2 Σκόρδο 6 σκελίδες Κρεμμύδι 1 Ντοματούλες 3 Κύμινο 1 κουταλάκι του γλυκού Θυμάρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαθώς το καλοκαίρι είναι πια εδώ και οι νόστιμες, καλές ντομάτες επίσης, έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για καγιανά. Αγαπημένο φαγητό των παιδικών μου χρόνων,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ανάγκη των χωρικών, μετά από μια μέρα στο χωράφι, να φάνε κάτι στα γρήγορα έχει γεννήσει γευστικά θαύματα. Κάθε περιοχή ανάλογα με τα προϊόντα που παρήγαγε,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια λάδι 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε τη συκωταριά και τη ζεματάμε για 3-5 λεπτά. Την[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΤζιγεροσαρμάδες Υλικά 1 συκωταριά από αρνί ή κατσίκι 2 μπόλιες 500 γρ. κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 2-3 φύλλα δυόσμο 1/2 φλ.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤα χόρτα του καλοκαιριού Έχει και το καλοκαιράκι τα χορταράκια του. Και είναι πεντανόστιμα και δροσερά και τρυφερά και κάνουν καταπληκτικές σαλάτες. Βλίτα τα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr