Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Υλικά 1 κουνέλι περίπου 1 1/2 κιλό 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 180 ml κρασί ροζέ 2 κουταλιές της σούπας ξίδι 2 κουταλιές σούπας ρίγανη ή θυμάρι 250 -300 γρ[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλημέρα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και καλό μήνα σε όλους! Καιρό έχουμε να τα πούμε πάλι... Εύχομαι να περάσατε καλά, να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕγώ το κυνήγι δεν το συμπαθώ ιδιαίτερα αλλά επειδή συχνά πυκνά στην κατάψυξη μου όλο και κάτι υπάρχει προσπαθώ να βρίσκω τους πιο ιδιαίτερους τρόπους[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 1 κουνέλι (περίπου 1500 γρ.) 150 γρ. κεφαλοτύρι 2 κ.σ. κορν-φλάουρ 2-3 σκελίδες σκόρδο 1 κλαράκι δενδρολίβανο 1 φύλλο δάφνη (βάγια) 2 λεμόνια 3 κ.σ[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -1 κουνέλι -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο -3 σκελίδες σκόρδο -2 ξυλαράκια κανέλλας -3 δαφνόφυλα -750 ml κρασί -1 ντοματα ωριμη - 4-5 κουτ. της[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά 1 κουνέλι γύρω στο 1 ½ κιλό κομμένο σε μερίδες ½ κουταλιά της σούπας σπόροι μουστάρδας 2-3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΩ, η κουζίνα του Φαρς. Γεμάτη ατίμητα πετράδια. Σαν κι αυτό το πιλάφι, που σύμφωνα με τη Βικιπέδια λέγεται Morasah-polo και το τιμούν στην περιοχή της[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΥλικά 1 κουνέλι, 1 ½ κιλό περίπου κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι του τσαγιού χυμός λεμονιού 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3-4[...]
Πηγή: icookgreek.comΌλο και περισσότεροι βλέπω ότι ενδιαφέρονται για το κουνέλι, και σωστά κατά τη γνώμη μου. Είναι ένα κρέας λευκό και υγιεινό,που θα πρέπει να μπει στην διατροφή[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΤις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΕίναι απλό φαγητό αλλά ιδιαίτερο στη γεύση, χάρις στα σπόρια του κάρδαμου που θα του δώσουν ξεχωριστό άρωμα. Υλικά 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες 3 σκελίδες[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 κουνέλι περίπου 1 1/2 κιλό 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 180 ml κρασί ροζέ 2 κουταλιές της σούπας ξίδι 2 κουταλιές σούπας ρίγανη ή θυμάρι 250 -300 γρ[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 με 2 κιλά Ελαιόλαδο 2 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Χυμός λεμονιού 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 2-3 σκελίδες Πατάτες 1 1/ 2 κιλό Αλάτι -[...]
Πηγή: chefoulis.grΣτα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι χρειαζόμαστε: λίγο θυμάρι κουνέλι σε κομμάτια 1 κούπα νερό μουστάρδα 1 κούπα κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι λίγο αλεύρι Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.gr1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες 1-2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.γ. μουστάρδα γεμάτο 2-3 κλωναράκια δενδρολίβανο 2-3 κ.σ. ξύδι λευκό ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Οδηγίες Στη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr