Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: Για το φύλλο 1 κιλό αλεύρι για πίτες 1/2 φλ. καφέ ελαιόλαδο 2 κ. σ. ξύδι Νερό όσο πάρει Για τη γέμιση 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 3 πράσα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤάρτα σφολιάτας με γαρίδες και λαχανικά Τα φώτα χαμηλώνουν, η αυλαία ανοίγει κι ένας προβολέας φωτίζει τη σκηνή. Ο κόσμος σταματά να μιλά και όλα τα βλέμματα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΈχω δοκιμάσει διάφορες συνταγές για αλμυρά κουλουράκια, άλλες έχουν κρασί, άλλες ούζο, άλλες ηλιέλαιο και άλλες καλαμποκέλαιο. Άλλα είναι πολύ τραγανά, άλλα[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤραγανά μπουρεκάκια με γέμιση μελιτζάνας που θα σας εθίσουν. Τι χρειαζόμαστε: Για τη γέμιση: 5 μελιτζάνες φλάσκες 2 φλυτζάνια τριμμένη γραβιέρα 1 αυγό 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ κρεατόπιτα αυτή είναι αυθεντική συνταγή κεφαλλονίτικης κρεατόπιτας με τη μόνη διαφορά ότι στην κεφαλλονια χρησιμοποιούν 3 είδη κρέατος μοσχάρι, τραγιο και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας 4-5 μεγάλα πράσα 3-4 μεγάλα καρότα σέλερι 1 ματσάκι άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανό 1 φλυτζάνι τριμμένο regatto [...]
Πηγή: greekcook.grΚαλά, βγήκαν κάτι κρέπες! Πανόστιμες. Εντάξει δεν είναι φαγητό έκπληξη, όλες σας ξέρετε να κάνετε και κρέπες και να τις γεμίσετε με διάφορα. Μπορείτε μάλιστα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο καλοκαίρι βρέθηκα στο σπίτι της Χ. να μιλάμε στη βεράντα πίνοντας ένα κρασάκι μαζί με την Α. και συζητώντας περί μαγειρικής εστιατορίων και όχι μόνο. Η Α.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίναι μια υπέροχη ζύμη για πιτάκια..εύκολη και μάλιστα και νηστίσιμη, Δοκιμάστε την!! ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 2 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Καιρός για σπανάκι; Καιρός για σπανακοτυρόπια!!! Μία πίτα που τρώγεται όλη τη μέρα και για δεκατιανό και για απογευματινό, αλλά για όσους[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ πρασόπιτα δεν είναι τόσο διαδεδομένη πίτα όπως η σπανακόπιτα αλλά η γέμιση της είναι πιο γλυκιά και αν προσθέσετε και κασεράκι όπως λέει η παρακάτω συνταγή[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr