Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Όλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ έννοια της νηστείας, δηλαδή η αποχή από ορισμένες τροφές σαν ένδειξη σεβασμού προς κάποια ανώτερη δύναμη, είναι παλιά όσο και ο άνθρωπος και δεν επινοήθηκε[...]
Πηγή: bostanistas.gr5/10/15 Η πιο διαφορετική πίτα όλων των εποχών σήμερα στο τραπέζι του ZannetCooks.gr. Κουνουπιδόπιτα, πεντανόστιμη και λαχταριστή χωρίς να αντιληφθεί κανείς[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚάτι σαν τάρτα μάραθου… Τις κλασικές μαραθόπιτες της Κρήτης δεν τις έχω βάλει ακόμη στο blog.Οι φωτογραφίες υπάρχουν στην παλιά μου μηχανή και πρέπει να τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά συνταγής 8 πατάτες κομμένες σε ροδέλες 300 γρ. κασέρι τριμμένο σε χοντρό τρίφτη 300 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη σε χοντρό τρίφτη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.com1 φύλλο σφολιάτα ½ κουνουπίδι 4 πατάτες μέτριες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 50 γρ. μπλε τυρί εστραγκόν 8 φέτες μπέικον παρμεζάνα 1 αυγό 50 γρ. κρέμα γάλακτος ζωμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌχι, να μη με ξεματιάσετε. Ούτε και να με ραντίσετε με αγιασμό, ξέρω τι λέω και σε λίγο που θα ξέρετε κι εσείς το μόνο που θα θέλετε να με ραντίσετε είναι με[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr