Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Τα φιστίκια Αιγίνης, εκτός του ότι είναι απολαυστικά, μπορούν ταυτόχρονα να μειώσουν τον κίνδυνο για καρδιακά προβλήματα, αφού έρευνα που έγινε στην[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΜια αγαπημένη συνταγή από το περιοδικό ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (τεύχος Αύγουστος 1999) Υλικά Για την τάρτα: 2 φλ. τσ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο 2-3 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΆλλο ένα φαγάκι που έφτιαξα στην γιορτή του καλού μου, και όλοι μου ζητούσαν την συνταγή. Και η αλήθεια είναι ότι έγινε πεντανόστιμο!! Λαχανικά, τραγανό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comQuiche Lorraine with chicken ένα φαγητό με γαλλική καταγωγή και γινέτσα... Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) προέρχεται από την Γαλλία. Φημολογείται μάλιστα πως η[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο φαγόπυρο ή αλλιώς μαύρο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό οι σπόροι του οποίου μοιάζουν με τους σπόρους των σιτηρών. Οι σπόροι του είναι μικροί, τριγωνικοί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grTarte à l’ oignon, ή Ziwelküeche από τον Γρηγόρη Φαρμάκη Γρηγόρης Φαρμάκης Η tarte à l’ oignon (τάρτ α λ’ ονιόν) – ή καλύτερα, Ziwelküeche, στην τοπική[...]
Πηγή: caruso.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.grΔεν έχουν άδικο τα παιδιά που αφήνουν στην άκρη ένα σάντουιτς από άνοστο ψωμί, άγευστο "τυρί του τοστ" και ένα αμφίβολης ποιότητας αλλαντικό σε φέτες. Θα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr