Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 246 συνταγές
Μεγάλη Δευτέρα- μεγάλη μέρα Μεγάλη Τρίτη – ο Χριστός εκρίθη Μεγάλη Τετάρτη – ο Χριστός εχάθη Μεγάλη Πέμπτη – ο Χριστός ευρέθη Μεγάλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά για το φύλλο: 500γρ αλεύρι 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1κγ ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο χλιαρό νερό Υλικά για τη γέμιση: Ελιές μαύρες ξυδάτες ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά συνταγής 3 ποτήρια νερό ή χυμό φρεσκοστυμμένου πορτοκαλιού 3 ποτήρια του νερού ζάχαρη 2 ποτήρια του νερού ελαιόλαδο 3 κουταλάκια του γλυκού σόδα φαγητού[...]
Πηγή: icookgreek.com640 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κ.γ. baking powder 300 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού 200 ml ελαιόλαδο 400 γρ. διάφορα χόρτα πλυμμένα και κομμένα 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη 1 φακελάκι ξερή μαγιά (σκόνη) 1/4 κούπα καφέ ελαιόλαδο 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι διαλυμένο σε (περίπου 1½ ποτήρι νερού) νερό[...]
Πηγή: sidagi.grΛ αδόπιτα Κιμώλου Παραδοσιακή πίτα της Κιμώλου, μια ελληνική παραλλαγή της ιταλικής πίτσας. Το σίγουρο είναι ότι θα σας εντυπωσιάσει η νοστιμιά της, αν και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜία πίττα νηστήσιμη και πανεύκολη Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι 7 κουταλιές ελαιόλαδο 4-5 φλιτζάνια του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ μητέρα μου σε νεαρή ηλικία, έφυγε από το χωριό και ήρθε στην Αθήνα για να μάθει ράψιμο. Έπιασε δουλειά σε έναν ονομαστό οίκο ραπτικής ( της κυρίας Έλλης )[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη 2 κουταλιές της σούπας μπέικιν πάουντερ 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη 2 κουταλιές του γλυκού αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλησπέρα σε όλους και όλες.... Βλέπω κίνηση στην blogογειτονιά και πάλι!!!! τι καλά... καλή επιστροφή λοιπόν... καλό φθινόπωρο!!! 33 μερούλες μου έμειναν..[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΚαι καλές διακοπές! Φτάσαμε κιόλας στα μισά του Αυγούστου. Της Παναγιάς μεθαύριο, και διάλεξα μια από τις καλύτερες -κατά τη γνώμη μου-συνταγές της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr