Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για τη ζύμη 1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκάλι 1 ποτήρι του νερού λάδι (εγώ προτιμώ ελαιόλαδο από τις Ροβιές Ευβοίας) 4 φλιτζάνια του τσαγού αλέυρι για όλες τις χρήσεις 2 1/2 κ.γ. Baking Powder Για τη γέμιση περίπου 100 γρ πάστα ελιές (δες τις συνταγές μου) Ανακατεύουμε όλα τα υλικ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cooktherapy.gr