Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Ο καλύτερος τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας στο φινάλε ενός δείπνου. Η γεύση από το πορτοκάλι και το μπράντι θα τους μείνει αξέχαστη. Υλικά για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Οπως έχουμε αναφέρ ει επανειλημμένα στο laboratorio , η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Οπως έχουμε αναφέρ ει επανειλημμένα στο laboratorio , η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Σήμερα θα δούμε προτάσεις για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του 2014. Προτάσεις λιγότερο ή περισσότερο εύκολες και πολύ νόστιμες. Μια πίτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα πρότυπα".[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣτο άκουσμα της λέξης κρέπα (crêpe), πέρα απ’ την προσμονή μιας comfort λιχουδιάς, μας έρχεται αυτόματα στο μυαλό η Γαλλία, ως η χώρα προέλευσής τους. Το[...]
Πηγή: caruso.grΜια ομελέτα με πατάτες, ένα παχύ σφουγγάτο είναι ίσως από τα νοστιμότερα fast food της κρητικής κουζίνας (αν βάλετε ομελέτα, πάνω δεξιά στην αναζήτηση στο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλή σας μέρα!!! Σήμερα θα δούμε προτάσεις για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του 2014. Προτάσεις λιγότερο ή περισσότερο εύκολες και πολύ νόστιμες. Μια πίτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr250 γρ. αλεύρι,κοσκινισμένο 20 γρ. μπέικιν πάουντερ 10 γρ. σόδα σκόνη λίγο αλάτι 80 γρ. βούτυρο 50 ml. γαλα 4 φέτες μπέικον, ψημένο και τριμμένο 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαιρό έχω να βάλω γλυκάκι. Για να ικανοποιήσουμε όμως και τους γλυκατζήδες και τους μεζεκλήδες, ας φτιάξουμε κρέπες και ας τις γεμίσει με ό,τι θέλει ο καθένας.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ συνταγή είναι από μια φίλη της μητέρας μου. Μια δοκιμή αξίζει για να σας πείσει. Ειναι τέλεια!!! Τι χρειαζόμαστε: 180γρ ζάχαρη 350γρ αμύγδαλα (με τη φλούδα)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχο σνακ απ'το οποίο κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα κομμάτι δυστυχώς. θα έλεγα οι πογκάτσες είναι ένα απ'τα πάθη των Ούγγρων. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για το μείγμα της γλυκιάς πίτας 500 γρ. αλεύρι 1 βανίλια 5-6 χτυπημένα αβγά με ελάχιστο αλάτι 3/4 λίτρου γάλα 1/4 λίτρου νερό 40 γρ.[...]
Πηγή: greekcook.grΠραγματικά το κορν φλάουρ κάνει τη διάφορα!Αν τις φτιάξετε θα δείτε ότι είναι ίδιες με αυτές που κάνουν στα μαγαζιά!Υπέροχη συνταγή πανεύκολη και πεντανοστιμη![...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνα πολύ αγαπημένο γλυκό, μικρών και μεγάλων! Το κάνουμε πολύ συχνά ειδικά το Καλοκαίρι κάθε χρόνο! Το πρώτο για φέτος το φτιάξαμε σήμερα! Η συνταγή εύκολη![...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr150 γρ. βούτυρο 200 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 20 γρ. κιρς λικέρ 350 γρ. κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. μπέικιν πάουντερ 120 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΝΙ'ΟΤΑ ΡΟΜΑΝΙ'ΟΛΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Επανέρχομαι έπειτα από πολύ καιρό, με μια πασχαλινή συνταγή από την Ιταλία, για να ευχηθώ και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr