Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
…σε κρητική έκδοση! Επειδή εκτός από τα γλυκά τυροπιτάκια πολύ μας αρέσουν και τα αλμυρά, επειδή μια από τις πρόσφατες συνταγές με τυρί που εμφανίστηκαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυναντιέται και ως τυροπιτάρι. Θα την ονόμαζα και τσουρέκι τυριού, μπριος με τυρί-αλα γαλλικά-αλλά όπως και να το πούμε,έχει εκείνη τη γεύση που σε κάνει να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grO φίλος μου ο Σταύρος κατέφθασε κάποια Παρασκευή κρυμμένος πίσω από μια γινωμένη κολοκύθα μεγέθους αγκαλιάς! Ακούμπησε το πορτοκαλί μενίρ στον πάγκο της[...]
Πηγή: pandespani.comΝα τα πούμε και διαίτης; Έτσι τουλάχιστον κυκλοφορούν τα διάφορα κουλουράκια με πολτό λαχανικών στους φούρνους, κυρίως επειδή δεν έχουν ζάχαρη. Εγώ δεν θα τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλησπέρα μπλογκογειτονίτσα μας!!! Το Πάσχα τελείωσε, τα μαθήματα, βέβαια, δεν άρχισαν ακόμη αλλά είναι... καιρός για προσγείωση κι επιστροφή στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣ τις χορτόπιτες φέτος πήρα "doctora"! Τα χόρτα άφθονα, όργωσα δηλαδή όλα τα βουνά και τα λαγκάδια. Σε κάθε ηλιοφάνεια πάνω στα βουνά εγώ σαν το κατσίκι,[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΚαθώς σιγά-σιγά ο φετινός Αύγουστος μας αποχαιρετά, θέλουμε δεν θέλουμε μπαίνουμε και πάλι στην καθημερινότητά μας, προετοιμαζόμενοι για τα όσα θα μας φέρει το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι τσουκνίδες, που τέτοια εποχή απλώνονται στους κήπους, τα χωράφια και τους λόγγους και μας απειλούν με τα αγκαθάκια τους, τα άφαντα σχεδόν, σαν διαφανείς[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν μπορώ να καταλάβω πώς καταφέρνω πάντα ν’ αρπάζω κρυώματα τα οποία εννοείται πως εξελίσσονται σε μια περιποιημένη γρίπη, την χειρότερη δυνατή στιγμή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα μπλογκογειτονίτσα μας!!! Το Πάσχα τελείωσε, τα μαθήματα, βέβαια, δεν άρχισαν ακόμη αλλά είναι... καιρός για προσγείωση κι επιστροφή στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠεριγραφή Άγλυκα τραγανά αρωματικά παξιμάδια με ελαιόλαδο και άρωμα μαστίχας. Συνοδεύουν τον καφέ, το τσάι ή είναι ένα τέλειο κολατσιό με ελίτσες τυράκι και[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΆγλυκα τραγανά αρωματικά παξιμάδια με ελαιόλαδο και άρωμα μαστίχας. Συνοδεύουν τον καφέ, το τσάι ή είναι ένα τέλειο κολατσιό με ελίτσες τυράκι και ντομάτα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα scones τρώγονται συνήθως για πρωινό ή σερβίρονται μαζί με το τσάι και μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με μαρμελάδα ή με κρέμα. Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αγαπημένο λαχανικό του πασίγνωστου λαγού, είναι και το δικό μου αγαπημένο λαχανικό (μαζί με την κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης). Μπορώ να το βάλω σχεδόν παντού,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΡοδακινόπιτα όπως περίπου λέμε το χειμώνα μηλόπιτα. Στο μάτι έχω βάλει βέβαια από παλιά την τάρτα με νεκταρίνια της Αγγελικής, την οποία τότε είχα κάνει με[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥπέροχη πίτα με χειροποίητο θριφτό φύλλο και πολύχρωμες πιπεριές. Η μπισκοτένια ζύμη αγκαλιάζει την πλούσια γέμιση από μια πανδαισία χρωματιστών πιπεριών,[...]
Πηγή: magiacook.gr