Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά 1 κιλό πατάτες 20γρ. βούτυρο 200γρ. τυρί Έμμενταλ, σε φέτες αλάτι, πιπέρι μοσχοκάρυδο τριμμένο Εκτέλεση Πλύνετε καλά, καθαρίστε τις πατάτες και κόψτε[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΕνας συμμαθητής του γιου μου, συχνά-πυκνά μου "κολλάει" για το τι θα του φτιάξω. Ένα διάστημα με βασάνιζε κάθε φορά που με έβλεπε για να του φτιάξω κις λορέν.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr2 κουταλάκια του γλυκού ξερή μαγιά σε σκόνη 100 ml νερό χλιαρό 1/5 κιλό αλεύρι σκληρού σίτου 1 1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι 1/4 κουτ.γλ. φρεσκοτριμμένο μαυρο[...]
Πηγή: cooktherapy.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grQUICHE LORRAINE (VOSGIENNE) Η quiche Lorraine (κις λοραίν) ειναι ισως η αντιπροσωπευτικοτερη και γνωστοτερη αλμυρη ταρτα. Οπως φαινεται και απο το ονομα της,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια εύκολη συνταγή για ένα πιάτο, πάντα ευπρόσδεκτο σε μικρούς και μεγάλους, για μια υπέροχη πατατόπιτα με ζαμπόν και τυρί. Αρωματίστε τη με μυρωδικό αρεσκείας[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια εύκολη συνταγή για ένα πιάτο, πάντα ευπρόσδεκτο σε μικρούς και μεγάλους, για μια υπέροχη πατατόπιτα με ζαμπόν και τυρί. Αρωματίστε τη με μυρωδικό αρεσκείας[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr12-14 φύλλα μπακλαβά 4-5 κ.σ. βούτυρο 3 αβγά Για τη γέμιση 2 κ.σ. βούτυρο 3 κ.σ αλεύρι 1 1/2 ποτήρι γάλα φρέσκο 400 γρ. φέτα 100 γρ. κίτρινα τυριά-εγώ έβαλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής Για τη ζύμη αλεύρι: 190 γρ. για όλες τις χρήσεις βούτυρο: 100 γρ., κομμένο σε κυβάκια αυγό: 1 νερό: 1-2 κουταλιές της σούπας Για τη γέμιση[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής σφολιάτα του εμπορίου: 1 φύλλο κρέμα γάλακτος: 350 ml τριμμένα τυριά: 400 γρ., γραβιέρα, ρεγκάτο και έμενταλ, ανάμεικτα αυγά: 3 αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: icookgreek.comΜπατόν σαλέ Υλικά 250 γραμμάρια αλεύρι 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού μπέικιν πάουντερ 125γραμμάρια μαλακό βούτυρο 1 μικρό αυγό 125γραμμάρια τριμμένο Έμενταλ[...]
Πηγή: greekouzina.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.gr