Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τις προάλλες δέχθηκα την πρόσκληση της Ευας και της Ελένης για ένα πολύ όμορφο παιχνίδι-ανασκόπηση που παίζεται εδώ και μέρες στην μπλογκογειτονιά και είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grγια το ψωμί: ½ κιλό αλεύρι μαλακό ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλιά γλυκάνισο σπόρο μια χούφτα ρεβίθια 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΔεύτερη εβδομάδα της Σαρακοστής και ο καιρός έχει φτιάξει λιγάκι. Μην ξεγελιόμαστε βέβαια... Μάρτης είναι νάζια κάνει!!! Εμείς ότι καιρό και αν κάνει,[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grH Καθαρά Δευτέρα είναι προ των πυλών και εσύ αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις. Μην ανησυχείς, η Miss Healthy Living ετοίμασε ένα πλήρες μενού, με σεβασμό στην[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.grΤο εβδομαδιαίο μενού από 14/10 έως 20/10, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥλικά για 4 άτομα ένα πακέτο κατεψυγμένες ολόκληρες ξεφλουδισμένες γαρίδες γύρω στα 800 γραμμάρια ένα πακέτο Poppadums (είναι κάτι πλακέ πίτες απο ρεβύθια που[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr