Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Για τον αρτοπαρασκευαστή μου έχω ξαναγράψει . Πρόσφατα απόκτησα ακόμα έναν, σχετικά καινούριο: μόλις 10 χρονών (σε σχέση με τον άλλον που είναι 15, καινούριος[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΔυό μέρες μετά το πρώτο παιδικό εργαστήρι στη δημοτική βιβλιοθήκη Νεάπολης ο νους μου ταξιδεύει συνέχεια στα Χριστούγεννα! Και πώς να μην ταξιδεύει άλλωστε! Το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΔυό μέρες μετά το πρώτο παιδικό εργαστήρι στη δημοτική βιβλιοθήκη Νεάπολης ο νους μου ταξιδεύει συνέχεια στα Χριστούγεννα! Και πώς να μην ταξιδεύει άλλωστε! Το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠολλά υποσχόμενη λόγω καταγωγής και συνθετικών: χαβιάρι – σαλάτα, από την Σμύρνη. Αυγά ψαριών σε κρεμώδες ντιπ, το άλειμμα με το ακουστικό εκτόπισμα:[...]
Πηγή: pandespani.comΚάνουμε το δικό μας προζύμι!!! Ξεκίνησα να κάνω προζύμι από περιέργεια....λόγο Κορωνοιού...το ψωμί στο σπίτι έγινε από ανάγκη και λίγο μόδα...λέω μπας και[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr