Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 81 συνταγές
Υλικά για 2 φύλλα 1 ¼ κούπας χλιαρό νερό 700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 3-4 κ.σ. σπορέλαιο 150 γρ. μαργαρίνη λιωμένη, σαν[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ... ΥΛΙΚΑ: 250gr ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 2 KOYT.ΓΛΥΚΟΥ B.POWDER 1/2 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ 2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ 2[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΤο τσαλαφούτι είναι ένα φρέσκο και κρεμώδες τυρί από την Ευρυτανία που μοιάζει με το κατίκι Δομοκού, όμως είναι πιο πλούσιο σε λιπαρά και πιο σφιχτό, με γεύση[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΕτοιμο και το χριστόψωμο μας! 20131 Από Αγαπημένα αρτοποιήματα ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΣΤΕΡΙ H ΧΡΙΣΤΟΨΩΜΟ Υλικα Αλευρι 600γρμ περιπου Μαγια 1 ξερη ,7γρμ. Ζαχαρη 1 κουταλακι[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr"Όχι δεν θέλω μπιφτέκι!!! -Μήπως μακαρόνια;;; -Όχι μακαρόνια... είναι μπλιάχχχ!!!! -Εεεε, τότε πατατούλες;;;; -Μπλιάααχχχχ!!! Θέλω πατατάκιααααα!!!!"... Και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚάνε τα απλά κριτσινάκια υπερπαραγωγή, τυλίγοντας προσούτο στην άκρη τους, αφού πρώτα την βυθίζεις σε κατίκι Δομοκού και αρωματίζοντας με δενδρολίβανο. Γιατί[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΌπως έχει ήδη αναφερθεί, μια από τις δυο μας έχει προσωρινά ξενιτευτεί στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, για μια αρχαιολογική ανασκαφή. Η πόλη πραγματικά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΝόστιμη τάρτα με αφράτη ζύμη και γέμιση που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της μελιτζάνας. Η γεύση της απογειώνεται αν οι μελιτζάνες ψηθούν στα κάρβουνα και[...]
Πηγή: magiacook.grΑυτά τα ζυμαρένια τυροσαλιγκαράκια είθισται να τα ονομάζουμε "Σκοπελίτικες Τυρόπιτες", όχι βεβαίως γιατί τα φτιάχνουν μόνον εκεί στη Σκόπελο, αλλά επειδή έτσι[...]
Πηγή: kitchenstori.es4 Μαρ 2013 Υλικά (6 κιχί): 2 κούπες αλεύρι 2/3 κούπας νερό 1/2 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύδι αλάτι 250 γρ. φέτα ελαιόλαδο+φυτίνη με[...]
Πηγή: cookcool.gr500 γρ αλεύρι 300 γρ μαργαρίνη 10 γρ αλάτι 5 γρ ζάχαρη 25 ml ξύδι 275 ml νερό Οδηγίες Κόβουμε το βούτυρο (μαργαρίνη σκληρή) σε μικρά κομματάκια και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια τη ζύμη! 1 ½ φλιτζάνι νερό χλιαρό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξύδι 1 φακελάκι μπέικιν Αλεύρι όσο σηκώσει 600-700 γρ. 1 κ.γλ. αλάτι 200 γρ. μαργαρίνη με[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr