Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Ιδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο φαγόπυρο ή αλλιώς μαύρο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό οι σπόροι του οποίου μοιάζουν με τους σπόρους των σιτηρών. Οι σπόροι του είναι μικροί, τριγωνικοί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΚαλημερα και Καλη Χρονια! Ελπίζω το 2012 να σας βρήκε όλους με υγεία και να συνεχισει μόνο καλα! Η πρώτη ανάρτηση φέτος δεν θα αφορά συνταγη - μιας και φέτος[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΤΟ ΑΜΥΛΟ Το αμυλο είναι ενας γλυκοσιδικος πολυσακχαριτης, δηλαδη αποτελειται από μεγαλο αριθμο πολυμερισμενων μοριων γλυκοζης, τα οποια ενωνονται με τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr