Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Στην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grTarte à l’ oignon, ή Ziwelküeche από τον Γρηγόρη Φαρμάκη Γρηγόρης Φαρμάκης Η tarte à l’ oignon (τάρτ α λ’ ονιόν) – ή καλύτερα, Ziwelküeche, στην τοπική[...]
Πηγή: caruso.grEνα ονειρεμένο φαγητό που δεν το φτιάχνω συχνά αλλά το λατρεύω. Αυτοσχεδιάστε με τη γέμιση, βάλτε ό,τι τραβάει η όρεξή σας. Στη συγκεκριμένη συνταγή έχω βάλει[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για την βάση της τάρτας !! 2 Κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΓια την πίτα 8 φύλλα κρούστας ελαιόλαδο για το άλειμμα Για τη γέμιση 1 κιλό μανιτάρια λευκά (αν είναι μικρά κομμένα στη μέση και αν είναι μεγάλα σε τέταρτα) 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 125 γρ. βούτυρο σε κυβάκια 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 50 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. γάλα (αν χρειαστεί) Για τη γέμιση 60 γρ. καστανή[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά για την βάση της τάρτας !! 2 Κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά συνταγής Για τη ζύμη 100 γρ. βούτυρο παγωμένο 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο κρύο νερό 1 αυγό Για τη γέμιση 150 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜία φανταστική τάρτα για το γιορτινό σας τραπέζι. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα 50΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια πολύ εύκολη και γρήγορη αλμυρή τάρτα . Χρησιμοποιούμε φύλλο σφολιάτας για να αποφύγουμε τη φασαρία, ή αν θέλουμε μπορούμε να ανοίξουμε δικό μας . Με αυτά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr1 φύλλο τάρτας 4 φέτες μπέικον κομμένο σε λωρίδες πλάτους 2,5εκ. 2 κ.σ.ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2κουτ.τσαγ. βούτυρο 4 αυγά 1 3/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 φύλλο τάρτας 4 φέτες μπέικον κομμένο σε λωρίδες πλάτους 2,5εκ. 2 κ.σ.ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2κουτ.τσαγ. βούτυρο 4 αυγά 1 3/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕίναι μια ανοιχτή πίτα-τάρτα με γέμιση κρέμας τυριού και ζαμπόν-μπέικον. Πλέον, όμως υπάρχουν πολλές παραλλαγές με προσθήκη λαχανικών, θαλασσινών κλπ. Είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία ωραιότατη γεύση από τα χεράκια της οικογενειακής μας φίλης, Νάντια. Υλικά για τη ζύμη 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό λίγο αλάτι [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΗ καλύτερη τάρτα για αυτή την εποχή δια χειρός Νένας Ισμυρνόγλου. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για μία ταρτιέρα 22εκ. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια αγαπημένη συνταγή από το περιοδικό ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (τεύχος Αύγουστος 1999) Υλικά Για την τάρτα: 2 φλ. τσ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο 2-3 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.gr