Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 98 συνταγές
Pin It Μια αλλιώτικη πίτα από αυτές που έχουμε συνηθίσει… αξίζει όμως να την δοκιμάσουμε!!!! Υλικά για 4-5 άτομα 750γρ κιμά ανάμεικτο μοσχαρίσιο και[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΣάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, το Sin Radio έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Mono Restaurant παρέα με φίλους, ακροατές και παραγωγούς.[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grγια το φύλλο 1 κιλό αλεύρι 1 αυγό 1 φλιτζ. λευκό κρασί 1 φλιτζ. λάδι αλάτι για τη γέμιση 1 κιλό σέσκουλα ½ κιλό σπανάκι 1 πράσο ψιλοκομμένο 1 ματσάκι σέλινο[...]
Πηγή: cooklos.gr1 ολόκληρο κοτόπουλο 1 πακέτο φύλλο κρούστας 2 καρότα 1 κρεμμύδι 2 κλαράκια σέλινο 2-3 κουτ σούπας ελαιόλαδο για το σοτάρισμα του κοτόπουλου Λάδι για το[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για περίπου 24 πιτάκια 1 πακέτο φύλλο κρούστας Άφθονο λάδι για το άλειμμα της πίτας 20 μέτριες γαρίδες 1 φιλεταρισμένη γλώσσα 10 ψαχνά από μύδια 1 καρότο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΛεπτός Πλαστός, θεσσαλική πίτα απο σέσκουλα, σπανάκι, μυρωδικά, μυρώνια, καυκαλίθρες, μάραθο, κρμμυδάκι φρέσκο, σέλινο καλαμποκάλευρο ή πολέντα, ανθότυρο,[...]
Υλικά για τη γέμιση 1 κιλό σπανάκι 1/2 κιλό σέσκουλα 1 πράσο 1 ματσάκι σέλινο 1 ματσάκι μαιντανό 1 ματσάκι άνιθο 1 ματσάκι μάραθο 2 κρεμμύδια 1[...]
Πηγή: greekcook.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 φλιτζάνι συν 1 κουταλιά της σούπας παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο, 2 κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα ψιλοκομμένα, 2 σκελίδες σκόρδου ξεφλουδισμένες πολτοποιημένες, 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠίτα με διάφορα λαχανικά Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή 2 σπιτικά φύλλα 2 μέτριες πατάτες τριμμένες σε χοντρό τρίφτη 4 κολοκυθάκια 3 καρότα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚατά τους ιστορικούς της γαστρονομίας η τάρτα είναι η εξέλιξη της πίτας. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι συνήθιζαν να βάζουν πάνω σε ένα κομμάτι ζύμης διάφορα[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1,5 κεφάλι σκόρδο (τα σκόρδα μου ήταν μεγάλα) 5 κουταλιές της σούπας ντομάτα κονκασέ 1/2 ματσάκι άνηθο (χωρίς τα κοτσάνια) 1/2 ματσάκι μαϊδανό (χωρίς τα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ Μια διαφορετικη κιμαδοπιτα, τοσο ως προς την γεμιση, οσο και ως προς την συναρμολογηση και την εμφανιση! Πολυ νοστιμη αλλα και ιδιαιτερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr