Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 213 συνταγές
Έφτιαξα μια Κιμαδόπιτα γιορτινή, λίγο διαφορετική, και επειδή άκουσα πολύ καλά λόγια τη μοιράζομαι μαζί σας. Όπως κάθε φορά θα σας πω όλα τα μυστικά μου για να[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΤόσο νόστιμο και τόσο εύκολο ψωμάκι χωρίς ανέβασμα. Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Όλες οι συνταγές 1 λίτρο χλιαρό νερό.[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΕίναι τόσο απλή και εύκολη, τη λέω τεμπελόπιτα και θα καταλάβετε γιατί!!!! Τόσο εύκολη πίτα, για τη νοστιμιά της δεν υπάρχει, δεν ξέρω κι εγώ πόσες έχω[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά (για ζύμη) 1 κιλό αλεύρι για πίτες 1 κουτ. σούπας ξίδι 3 κουτ. σούπας ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο 500 ml κρύο ή χλιαρό νερό Αλάτι Αλεύρι (για άνοιγμα των[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr500 γρ αλεύρι 300 γρ μαργαρίνη 10 γρ αλάτι 5 γρ ζάχαρη 25 ml ξύδι 275 ml νερό Οδηγίες Κόβουμε το βούτυρο (μαργαρίνη σκληρή) σε μικρά κομματάκια και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την Βάση φτιάχνουμε ζύμη κουρού 1/2 κουτάκι πορτοκαλάδα με ανθρακικό ή χωρίς 1/2 ποτ. λάδι 1 κσ. ξύδι αλεύρι όσο πάρει να μην κολλάει πολύ στα χέρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια εύκολη συνταγή η οποία σερβίρεται ως πρώτο πιάτο και που δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Φτιάξτε την γρήγορα και απλά σε 4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτά τα ζυμαρένια τυροσαλιγκαράκια είθισται να τα ονομάζουμε "Σκοπελίτικες Τυρόπιτες", όχι βεβαίως γιατί τα φτιάχνουν μόνον εκεί στη Σκόπελο, αλλά επειδή έτσι[...]
Πηγή: kitchenstori.esΝόστιμη τάρτα με αφράτη ζύμη και γέμιση που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της μελιτζάνας. Η γεύση της απογειώνεται αν οι μελιτζάνες ψηθούν στα κάρβουνα και[...]
Πηγή: magiacook.grΥλικά: 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι γάλα 3 αυγά 1 φακελάκι ξερή μάγια 1 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.σ. ξύδι(για να γίνει πιο τραγανή η ζύμη)[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: Για τα φύλλα: 750 γρ. αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. ξύδι 2 κ.σ. ηλιέλαιο 1 κ.γ. αλάτι νερό χλιαρό όσο πάρει (περίπου 2 φλυτζάνια) Για τη[...]
Πηγή: greekcook.gr