Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Ένα Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας είναι ένα ψωμί παραδοσιακό, προετοιμασμένο με μια παλιά τεχνική, για να έχουμε μέσα σε μισή ώρα ένα πολύ γευστικό αφράτο και με[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ πίτσα, είναι ένα γρήγορο, οικονομικό και σχετικά εύκολο φαγητό. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι όπως εμείς έχουμε τις πίτες και «με τα πάντα» φτιάχνουμε μια πίτα[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr4 αυγά μεσαία 50 γρ. λάδι καρύδας ξύσμα + χυμό από 1 μεγάλο πορτοκάλι 220 γρ. καρότα, τριμμένα 120 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα 250 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com210 ml νερό 1 αυγό 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. ξύδι 1 κ.γ. πηκτικό μέσο 350 γρ. αλεύρι φαγόπυρου χωρίς γλουτένη Γέμιση 2 αυγά χτυπημένα 1 κούπα φέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπάρχουν άπειρες συνταγές για ψωμί αλλά αυτή η τελευταία που έχει δημιουργήσει απίστευτο χαμό στο Internet είναι πολύ διαφορετική και θα το καταλάβετε ευθύς[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΥλικά: Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. φύλλα σπανακιού (προτιμήστε τρυφερό, "baby spinach") 250 γρ. φύλλα και τρυφερές κορυφές -μη ανθισμένης- τσουκνίδας 100 -[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓια το φύλλο κρασιού 700 γραμμ. αλεύρι 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι όσο σηκώσει (περίπου 1 ποτήρι και κάτι) νερό χλιαρό Για τη[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά Για τις κρέπες 30γρ. νιφάδες βρώμης 80γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, χωρίς γλουτένη 1/8κ.γ αλάτι 1/8κ.γ ζάχαρη 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα 300γρ. γάλα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τα φρέσκα ζυμαρικά, είναι ένα από τα must της ιταλικής κουζίνας. Πράγματι είναι άφθαστα σε γεύση και αναδεικνύουν τις σάλτσες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Το φθινόπωρο είχα μετατρέψει μέρος απο το φυσικό μου προζύμι σε υγρό φυσικό προζύμι (υ.φυ.προζ. ή li.co.li. απο τα ιταλικά), με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛ αδόπιτα Κιμώλου Παραδοσιακή πίτα της Κιμώλου, μια ελληνική παραλλαγή της ιταλικής πίτσας. Το σίγουρο είναι ότι θα σας εντυπωσιάσει η νοστιμιά της, αν και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓια τις κρέπες 2 αυγά μέτρια σε θερμ. δωματίου 1 κρόκο 220 γρ. γάλα 100 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 100 γρ. φύλλα σπανάκι ηλιέλαιο για το τηγάνι Για την κρέμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 4 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ψιλές φέτες 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό 3 αυγά 500 γρ σπανάκι ή φρέσκο ή κατεψυγμένο 0.5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε όλους τους πειραματισμούς μου για χειροποίητο, σπιτικό φύλλο είχα χρησιμοποιήσει αλεύρι από σιτάρι, μαλακό και σκληρό, ανάμεικτο. Δεν μπορώ ότι δεν ήσαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔεν είναι απαραίτητο να ανοίξετε σπιτικό φύλλο αν θέλετε να φτιάξετε μία αυθεντική πίτα ελληνική ή της ανατολικής Μεσογείου. Μπορείτε να επιλέξετε την χωρίς[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο αλεύρι καλαμποκιού μου αρέσει πολύ, για το χρυσό του χρώμα, για την ιδιαίτερη και αγαπημένη γεύση του και για τις βιταμίνες του. Περιέχει ελάχιστη γλουτένη,[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΚαλη εβδομάδα από το παγωμένο Τορόντο! θα θυμόσαστε να γράφω για τον καιρό στο Τορόντο τα τελευταία 3 χρόνια, το πόσο ήπιος είναι ο χειμώνας τον οποίο τον[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr4 αυγά μεσαία 50 γρ. λάδι καρύδας ξύσμα + χυμό από 1 μεγάλο πορτοκάλι 220 γρ. καρότα, τριμμένα 120 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα 250 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com