Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Γιατί τη λέω μικρομεγαλοχωρίτικη; Μα για να γελάσετε. Είναι η πίτα που κάνουμε στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας, το χωριό της καταγωγής μου, η συνταγή όμως[...]
Πηγή: bostanistas.grΛίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος, το Mama Roux συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, μας ταξιδεύει στις γιορτινές υπαίθριες αγορές του κόσμου.[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠολλά υποσχόμενη λόγω καταγωγής και συνθετικών: χαβιάρι – σαλάτα, από την Σμύρνη. Αυγά ψαριών σε κρεμώδες ντιπ, το άλειμμα με το ακουστικό εκτόπισμα:[...]
Πηγή: pandespani.com3 φύλλα ζύμης alfa 3 κ.σ. πάστα ελιάς 3 κ.σ. χαβιάρι πιπεριάς Φλωρίνης 6 φιλέτα ψητής πιπεριά Φλωρίνης 1 κ.σ. ρίγανη 250 γρ. κατσικίσιο τυρί ή φέτα Για την[...]
Πηγή: argiro.grΑφράτες κρεπούλες με τις οποίες οι Ρώσοι σερβίρουν το χαβιάρι, μπορούν όμως να γίνουν η βάση για κάθε λογής γιορτινά καναπεδάκια. Υλικά (Κομμάτια: περίπου 24)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣπιτικό τζατζίκι Το τζατζίκι και οι πιτόγυροι συνιστούν υπέρτατο λαϊκό ντούο. Όμως, ο σκορδάτος παρατρεχάμενος των ευγενών ντιπ μεγαλοπιάνεται. Κι αποκτάει[...]
Πηγή: pandespani.com