Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ.σογιέλαιο 2 αυγά 1 φακελ. μαγιά ξηρή 1 φλ. γάλα χλιαρό 1 κ.γ αλάτι 1 κ.γ ζάχαρη αλεύρι όσο πάρει Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπάρχουν δύο τρόποι για να φτιάξει κανείς κοτόπιτα, ή και πίτες γενικότερα, είτε με μπεσαμέλ είτε με κρέμα γάλακτος και αρκετά αυγά. Προτιμώ αυτήν με μπεσαμέλ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ συνταγή αφορά το περίβλημα, δηλαδή τη ζύμη την οποία θα γεμίσετε με τη δική σας γέμιση για να φτιάξετε έπειτα τα δικά σας spring rolls! Τι χρειαζόμαστε: 125[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕδώ και μια βδομάδα είμαστε στο Λονδίνο στα παιδιά μας και οι μαγειρικές δίνουν και παίρνουν. Το Σάββατο επισκεφτήκαμε με την κόρη μια μικρή μικρή αγορά στο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΦέτος η Αποκριά θα είναι καυτερή με σουβλάκια και κεμπάπ από μοσχάρι. Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : για 4 άτομα (8 τεμ.) Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα αγγλικά σκόουνς (scones) είναι αλμυρά ή γλυκά αρτοποιήματα, η γεύση των οποίων βρίσκεται ανάμεσα σε ψωμάκια και κεκάκια. Η αλμυρή εκδοχή τους συνήθως[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΔύο βδομάδες μας χωρίζουν από το Πάσχα και αρκετοί από σας αποφάσισαν να ξεκινήσουν τώρα τη νηστεία. Μάθετε λοιπόν γι’ αυτή και εφαρμόστε την σωστά και[...]
Πηγή: xrysessyntages.com700 γραμμάρια βοδινός κιμάς 200 γραμμάρια Παφίτικο λουκάνικο - αφαιρούμε την εξωτερική μεβράνη και τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια 150 γραμμάρια βούτυρο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 φύλλα σφολιάτας 700 γρ κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι 3 κ.σ ελαιόλαδο 2 κ.σ σκόρδο σκόνη ή 2 σκελίδες 1 κ.γ δενδρολίβανο 2 κ.σ τζίντζερ σκόνη 4 κ.σ βαλσάμικο ξύδι 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάθε μέρα πρέπει να καταναλώνουμε 6-7 μονάδες οι γυναίκες και 7-8 οι άντρες. Κάθε τροφή μετριέται ως μία μονάδα, εκτός από τις ελεύθερες τροφές. Τις ελεύθερες[...]
Πηγή: dietrecipes.grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.gr