Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη ζύμη: 200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1/4 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. κρύο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 2 κρόκοι χτυπημένοι 1 πρέζα κρόκο Κοζάνης (προαιρετικά) Για[...]
Πηγή: argiro.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Το φθινόπωρο φέτος φαίνεται να είναι αργοπορημένο, οπότε ο καιρός ακόμη σηκώνει και φαγητά που έχουμε συνηθίσει να φτιάχνουμε την άνοιξη ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΏρα για σχολείο! ΄Ωρα για ζαμπονοτυρόπιτα! Είναι πολύ εύκολο να κάνετε σφολιατοειδή ζαμπονοτυρόπιτα και τυρόπιτα και ό,τι άλλη ....πίτα μπορείτε να[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια τη ζύμη Κις Λορέν: 1 1/2 φλ. τσαγιού (180 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία πεντανόστιμη και πολύ χορταστική πίτα με μια ιδιαίτερη πικάντικη γεύση. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για την πίτα σπετζοφάι . Διαβάστε τη συνταγή για[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr1 φύλλο ζύμη για τάρτα 200 γρ. μπέικον/πανσέτα καπνιστή 4 αυγά 100 ml. γάλα 200 ml. κρέμα γάλακτος ελαφριά μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι Οδηγίες 40 Minutes Αφήνω[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη: 200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1/4 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. κρύο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 2 κρόκοι χτυπημένοι 1 πρέζα κρόκο Κοζάνης (προαιρετικά) Για[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά Για τη ζύμη: 200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1/4 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. κρύο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 2 κρόκοι χτυπημένοι 1 πρέζα κρόκο Κοζάνης (προαιρετικά)[...]
Πηγή: mamapeinao.grΟύτε εγώ δεν το περίμενα ότι θα έβγαινε τόσο ζουμερή και μυρωδάτη! Άλλη μια συνταγή που δημιουργήθηκε πάνω στην κουζίνα και το αποτέλεσμα .... σούπερ! Διάβαζα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤΟ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΑΡΔΙ Το "λαρδι" δεν ειναι δοκιμος ορος για το ιταλικο "στρούττο", αλλα πραγματικα δεν ξερω αν υπαρχει κατι αναλογο στην ελληνικη κουζινα. Αν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr