Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]
Πηγή: bostanistas.grαλλαντικά με λαχανικά: νόστιμα ορεκτικά χωρίς ψωμί «Καλά τα αλλαντικά, αλλά ποιο το πρόβλημα με το ψωμί» αναρωτιέται κάποιος. Υπάρχουν εκείνοι που δεν ζουν[...]
Πηγή: pandespani.comΠάνω που είχα αποφασίσει ότι αυτό το ‘ξεκάρφωτο’ πράσινο χρώμα ειδικά στο βεριτάμπλ του, κάτι λέει, αλλά ακόμη και στη φετινή επαναστατημένη ροκ μιλιτέρ εκδοχή[...]
Πηγή: pandespani.comΟι πίτσες με αραβική πίτα δεν συγκρίνονται ακριβώς με την αυθεντική ιταλική ζύμη σε γεύση και υφή -και γιατί θάπρεπε άλλωστε- ωστόσο, μπορούν άνετα να[...]
Πηγή: pandespani.comΛαχανάκια Βρυξελλών Τα πλένουμε τα βράζουμε με ανοιχτή κατσαρόλα μην σκουρήνουν ,τα στραγγίζουμε τα βάζουμε στο πιάτο και ρίχνουμε λαδάκι ρίγανη λεμόνι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΡΙΝΟ Ελαφρια, τραγανα, υπεροχα να τα απολαυσετε ολες τις ωρες της ημερας και σιγουρα δεν θα μπορεσετε να αρκεστειτε μονο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕλαφριά, τραγανά, υπέροχα να τα απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας και σίγουρα δεν θα μπορέσετε να αρκεστείτε μόνο σε ένα! Τα ιταλικά κριτσίνια, σίγουρα τα[...]
Πηγή: bostanistas.grnests with puff pastry and egg το θέμα "πρωινό".... λύθηκε! Για πρωινό ή για σνακ, για πάρτι ή για ορεκτικό, δεν έχει σημασία... Όποια κι αν είναι η περίσταση,[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΜ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]
Πηγή: bostanistas.grΠεράσαμε όμορφα στην μεγάλη αυτή γιορτή της γεύσης και νομίζω πως στο blogger’s corner ήταν και τις τρεις ημέρες από τα περίπτερα με τον περισσότερο[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑνάποδη τάρτα με ντοματίνια και μοτσαρέλα Υπάρχουν φορές που ξυπνάς με τις καλύτερες προθέσεις για την πορεία της μέρας σου, αλλά το σύμπαν έχει αποφασίσει[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤην αρχή στις αλμυρές συνταγές που σας υποσχέθηκα, την κάνω με μια αγαπημένη λιχουδιά ισπανικής προέλευσης. Το ξέρω ότι ίσως καταντήσω γραφική με τις ιστορίες[...]
Πηγή: cookika.com8 ατομικές αραβικές πίτες ελαιόλαδο 200 γρ. σπιτική σάλτσα ντομάτας* 400 γρ. κίτρινη αγελαδινή μοτσαρέλα (ή ένταμ), περασμένη από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη[...]
Πηγή: gastronomos.grυλικά για τις κρέπες: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 μέτρια αβγά 30 γρ. βούτυρο 250 ml γάλα 1/3 κ.γ. αλάτι βούτυρο για το ψήσιμο για τη γέμιση: 300 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν ήμουν μικρή, δεν έτρωγα ποτέ αλμυρές τάρτες. Η μητέρα μου δεν τις έφτιαχνε. Πάντα προτιμούσε τις παραδοσιακές ελληνικές πίτες, με λεπτό φύλλο κρούστας ή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr... όπως και να το πούμε είναι το ίδιο νόστιμο! Για σήμερα, μια νοστιμότατη συνταγή της γνωστής Μαρίας Μπακοδήμου, από ένα παλιό περιοδικό (ποιό ακριβώς δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr22/2/14 Ρολάκια τορτίγιας με Light άλειμμα τυριού και prosciutto δοκιμάσαμε στο σπίτι του ZannetCooks και ομολογουμένως εντυπωσιάσαμε. Ξέρετε είναι αυτή η[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓια 4-6 άτομα 1 φύλλο ζύμης για τάρτες 250 γραμμάρια τυρί ταλαγάνι κομμένο σε φέτες 1 κιλό σπανάκι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο 10 φέτες προσούτο ( ψημένες[...]
Πηγή: sidagi.grΓιατί τη λέω μικρομεγαλοχωρίτικη; Μα για να γελάσετε. Είναι η πίτα που κάνουμε στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας, το χωριό της καταγωγής μου, η συνταγή όμως[...]
Πηγή: bostanistas.gr300 γρ. κοτόπουλο ψαχνό κομμένο σε κομματάκια 300 γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 πράσο κομμένο σε λεπτές φέτες 100 γρ. μπέικον κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦανταστική σπανακόπιτα ! δανική για πάρτυ και μπουφέ 500 γρ.αλεύρι 100 ml ελαιόλαδο 200 ml χλιαρό νερό 1 κ.γ.αλάτι 2-3 κουταλιά της σούπας αλεύρι 1 πακέτο[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤα νόστιμα ψωμάκια που βράζονται για λίγο προτού ψηθούν στον φούρνο!! Αυτό τα κάνει μαστιχωτά, ξεροψημένα από έξω και μαλακά μέσα!!! Καταγωγή τους η Ευρώπη.[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr